Szeretnék venni egy Xbox Series X 1TB-t de hiányzik még 50 ezer forint. Anyu azt mondta kipótolja a pénzem, ha visszavágom a körtefát. Én viszont félek a magasban, nem merek létrára mászni, mert szédülök, de ő ezt nem tudja. El merjem mondani neki?
Figyelt kérdés
De félek, hogy azt hiszi, csak kifogásokat keresek.2023. szept. 26. 07:51
2/8 anonim válasza:
Anyunak mondd meg, inkább magyarból hozol ötösöket, adjon azért célprémiumot.
A körtét tél végén kell metszeni, jobb ha nem nyúltok hozzá.
3/8 anonim válasza:
Jobb, ha olyan nyúl a fához, aki ért hozzá, szóval szerintem ez a vonal nem oké.
4/8 anonim válasza:
Nyilvánvaló kamu.
A körtefát (és általában a gyümölcsfákat) nem ilyenkor kell metszeni.
5/8 anonim válasza:
:D àss a faalà hogy alacsonyabban legyen :D
Nem ilyenkor kell na ès a màsik nem hiàba vannak szakemberek erre..na de ha nem a termès a cèl csqk hogy falegyen akkor csak kaszàljàtok a fát…
Ha van fa gondolom van udvar esetleg kert?
Dolgozz ott meg a lòvèdèrt
6/8 anonim válasza:
Elég fura, hogy anyukád az évek során még nem jött rá, hogy szédülsz a magasban.
Ne csak azt mondd, hogy nem tudod megcsinálni a metszést, hanem ajánlj fel helyette valami mást, pl. valami házimunkát. Akkor biztosan nem hiszi, hogy kifogásokat keresel.
7/8 anonim válasza:
Három féldeci után már én is szédülök a létrán. Tanácsom az, hogy igyál kevesebbet.
8/8 anonim válasza:
:D Jó órabér lenne hol az a fa megmetszem én még ha nem is kell ilyenkor, vagy ki is vágom, ja de akkor nincs xbox :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!