Mit kezdjek a rendmániás anyámmal?
Anyám tiszta rend és irányításmániás. 2 hete veszítettük el a nyulamat és a dolgai még mindig itt állnak. Itt van a ketrece, és minden dolga a szokásos helyén. Ma arra értem haza hogy anyám takarítják a szobámat, és a nyulam ketrecéből az összes tartozék a fürdőben van, mondván el kell mosni őket. Ahogy beértem a a szobámba kérdőre vontam anyámat, és megmondtam neki, hogy nem rakhatja el az én nyulam ketrecét. Meg sem kérdezett előtte.
Még nem érzem azt hogy el lehessen tenni a nyulam dolgait mert nem dolgoztam még fel. Anyámat csak a rend érdekli és még ő vt felháborodva mikor kérdőre vontam hogy kit csinál a nyulam dolgaival.
Nem értem egyesek érzéketlen hozzááását.
A normális válaszokat köszönöm van bennük igazság. Anyám nem attól tart hogy új nyulam lesz mert ezt első nap megmondtam neki hogy soha nem lesz másik nyulam.
16-itt voltál nálunk? Honnan tudod hogy nem volt kitalarítva?
Mert ő ilyen.
Nálunk is ez volt mindenben. Amint tudtam, elköltöztem, mert ebbe bele lehet őrülni, amúgy.
Nem vagyok koszos, piszkos, rendetlen nő, de amit nevelőanyám csinál és csinált, az kész elmebaj. Nem is járok haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!