Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek a rendmániás...

Mit kezdjek a rendmániás anyámmal?

Figyelt kérdés

Anyám tiszta rend és irányításmániás. 2 hete veszítettük el a nyulamat és a dolgai még mindig itt állnak. Itt van a ketrece, és minden dolga a szokásos helyén. Ma arra értem haza hogy anyám takarítják a szobámat, és a nyulam ketrecéből az összes tartozék a fürdőben van, mondván el kell mosni őket. Ahogy beértem a a szobámba kérdőre vontam anyámat, és megmondtam neki, hogy nem rakhatja el az én nyulam ketrecét. Meg sem kérdezett előtte.

Még nem érzem azt hogy el lehessen tenni a nyulam dolgait mert nem dolgoztam még fel. Anyámat csak a rend érdekli és még ő vt felháborodva mikor kérdőre vontam hogy kit csinál a nyulam dolgaival.

2023. dec. 3. 13:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

Anyu azon aggódik, hogy valamelyik okos öribarid meggyőz, hogy gyorsan szerezz be egy másikat és akkor nem emészt fel gyász.

Inkább gyorsan kirakja, mert etetetni kell majd évekig még egy rágcsálót.

2023. dec. 3. 17:52
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
Érzéketlen kényszerneurózios tünet, amit csinált. A gyász kezeléshez mindenkinek szüksége van időre. Sajnálom.
2023. dec. 3. 18:54
 13/25 anonim ***** válasza:
3%
Ez egy nyúl. 2-3évig él, és a fekhelyéről beszélünk, ami hetekig ott állt. Hagyjuk, hogy ki lett takarítva. Nem lett.
2023. dec. 3. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

Miért kell annyira rápörögnie anyukának arra, ha a gyerekszobába ott egy üres, csak a felszereléseket tartalmazó, alom nélküli ketrec? Nem a közös családi térben foglalja a helyet.

Én eskü nem értem a válaszolók hozzáállását, hogy még a bővebb kifejtés után is az anyuka pártját fogják. Nekem anno anyám csak úgy volt vele, hogy mosatlant ne hagyjak bent, ne rohadjon meg a szobám, ha állat van bent, az se bűzölögjön, de ennyi. Egy tiszta, üres ketrecet minek rakott volna el az ÉN szobámból..?

2023. dec. 3. 20:11
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen, az csak látszólag a te szobád.
2023. dec. 3. 20:20
 16/25 anonim ***** válasza:
31%

Az is lehet, hogy anyukád csak segíteni akart ezzel.

Ha az a ketrec hónapokig ott van, te hónapokig búslakodsz.

2023. dec. 3. 20:24
 17/25 anonim ***** válasza:
96%
#18 Normális szülő nem így áll hozzá, hogy "a gyerek szobája az én házam, tehát azt csinálok vele, amit akarok, mert AZ ENYÉÉÉÉM". A jó kapcsolat érdekében azért vannak határok, amiket érdemes betartani. Pl azt, hogy nem szólsz bele irreleváns dolgokba a gyerek szobáját illetően. Egy üres, tiszta ketrec irreleváns. Nem rohad, a családnak nincs útba, stb.
2023. dec. 3. 20:24
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
20as velem hiába kiabálsz, náluk nem így van.
2023. dec. 3. 20:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#21 Hol kiabált a 20-as? Volt egy kiemelése egy idézőjelen belül, ennyi.
2023. dec. 3. 20:33
 20/25 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is azért csinálta , hogy ne kerüljön be a helyére még egy állat.
2023. dec. 3. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!