Mit kezdjek a rendmániás anyámmal?
Anyám tiszta rend és irányításmániás. 2 hete veszítettük el a nyulamat és a dolgai még mindig itt állnak. Itt van a ketrece, és minden dolga a szokásos helyén. Ma arra értem haza hogy anyám takarítják a szobámat, és a nyulam ketrecéből az összes tartozék a fürdőben van, mondván el kell mosni őket. Ahogy beértem a a szobámba kérdőre vontam anyámat, és megmondtam neki, hogy nem rakhatja el az én nyulam ketrecét. Meg sem kérdezett előtte.
Még nem érzem azt hogy el lehessen tenni a nyulam dolgait mert nem dolgoztam még fel. Anyámat csak a rend érdekli és még ő vt felháborodva mikor kérdőre vontam hogy kit csinál a nyulam dolgaival.
Anyu azon aggódik, hogy valamelyik okos öribarid meggyőz, hogy gyorsan szerezz be egy másikat és akkor nem emészt fel gyász.
Inkább gyorsan kirakja, mert etetetni kell majd évekig még egy rágcsálót.
Miért kell annyira rápörögnie anyukának arra, ha a gyerekszobába ott egy üres, csak a felszereléseket tartalmazó, alom nélküli ketrec? Nem a közös családi térben foglalja a helyet.
Én eskü nem értem a válaszolók hozzáállását, hogy még a bővebb kifejtés után is az anyuka pártját fogják. Nekem anno anyám csak úgy volt vele, hogy mosatlant ne hagyjak bent, ne rohadjon meg a szobám, ha állat van bent, az se bűzölögjön, de ennyi. Egy tiszta, üres ketrecet minek rakott volna el az ÉN szobámból..?
Az is lehet, hogy anyukád csak segíteni akart ezzel.
Ha az a ketrec hónapokig ott van, te hónapokig búslakodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!