Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszat mondtam ez vagy tettem?

Rosszat mondtam ez vagy tettem?

Figyelt kérdés

Na szóval anyám és a párja (nekem így mostoha apám)kb minden hónapban kérnek pénzt tőlem.Nem keveset kb 60-100 ig.(Nem élek velük)Én adok természetesen akkor én vagyok a legjobb meg minden. De ha én kérek valamit akkor hírtelen hálátlan taknyos gyerek vagyok.(Apróságokat pl váltság adják fel a levelemet vagy hozzanak el valamit)Meg ha azt mondom hogy most nem tudok majd kb 2-3 nap múlva

Ezt meg untam meg mondtam nekik hogy többet nem adok és elegem van abból hogy mindenek elhordanak. Azt vágták a fejemhez hogy nekem könnyű hogy van pénzem én csak annyit mondtam hogy kevesebb alkoholt kell inni és marad pénz

23/L

2023. dec. 3. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudsz határt húzni. És nem is ezen az oldalon fogod megtanulni. Sajnálom.
2023. dec. 3. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Te mért érezted kötelességednek, hogy az anyád és az ő élettársa alkoholizmusát finanszírozd?

Ők nem alkalmasak szülőknek, neked rossz anya jutott. Iktasd ki őket az életedből, és élj boldogan nélkülük. Csak nyersz vele, őket meg ne sajnáld, nem vagy felelős értük nemhogy anyagilag, de még erkölcsileg se, a legkisebb mértékben sem. Nem szeretnek, csak a pénzedet szeretik.

2023. dec. 3. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig se kellett volna adni.
2023. dec. 3. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod,hogy isznak, minek adsz nekik pénzt???
2023. dec. 4. 08:10
 15/15 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk fordítva van.Mi nyaljuk ki a fiam seggét,ha minkérünk valamit ,akkor csak puffog.😡
2023. dec. 8. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!