Rosszat mondtam ez vagy tettem?
Na szóval anyám és a párja (nekem így mostoha apám)kb minden hónapban kérnek pénzt tőlem.Nem keveset kb 60-100 ig.(Nem élek velük)Én adok természetesen akkor én vagyok a legjobb meg minden. De ha én kérek valamit akkor hírtelen hálátlan taknyos gyerek vagyok.(Apróságokat pl váltság adják fel a levelemet vagy hozzanak el valamit)Meg ha azt mondom hogy most nem tudok majd kb 2-3 nap múlva
Ezt meg untam meg mondtam nekik hogy többet nem adok és elegem van abból hogy mindenek elhordanak. Azt vágták a fejemhez hogy nekem könnyű hogy van pénzem én csak annyit mondtam hogy kevesebb alkoholt kell inni és marad pénz
23/L
Nem élek velük - oké, miért adsz???
Kiröhögném azt, aki próblna lehúzni 60-80 ezrekkel havonta. Bár már rég nem tartanám vele a kapcsolatot, az is fix.
Nem terelnék, jaj, majd adok ekkor-akkor. A lópikulát.
Telszám megváltoztat, csengő kikapcsol, mindenhonnan letilt és kész.
"(Apróságokat pl váltság adják fel a levelemet vagy hozzanak el valamit)
A váltság szót itt nem értem... Egy levelet azért önállóan is képes vagy feledni felnőttként. Ha azt akartad írni, hogy vegyék fel a neked érkezett ajánlott levelet és adjak fel neked, erre ott a posta atitanyitas es/vagy a postafiok. Ha meg külön élsz, vidd el magadhoz az összes cuccot. Pénzt nem kell adni nekik soha
Eddig sem nem lett volna szabad pénzelni őket.
Ha éheznének, akkor sem lehet pénzt adni a kezükbe, legfeljebb ételt adni.
Sajnos tipikus alkoholista hozzáállás, hogy mindenki szemétláda, aki nem támogatja őket, és könnyű neki, mert van pénze, lakása stb.
Találó a mondás hogy "Van annak, aki el nem issza!"
Nem tudsz rajtuk segíteni, ezt kell megértened.
Magadra vigyázz, függetlenítsd magadat tőlük, érzelmileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!