Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám állandóan engem...

Édesanyám állandóan engem kérdezget, hogy mit főzzön, mi legyen az ebéd. Mindig tőlem várja, hogy megmondjam. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

2023. nov. 27. 13:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

A legokosabb, ha elkezded felírni, miket szokott fözni, miket szeretsz, miket szeret ö maga - és utána ezt a listát kinyomtatod, akkor mindig van, amiböl tud keresni, választani meg te is.

A másik jó ötletadó, ha rendelös, menüztetös oldalakat megnézel, ott is rengeteg olyan étel van, amit valószínüleg nálatok is szeretne mindenki, csak éppen nem jut senkinek eszébe.

2023. nov. 27. 15:10
 22/41 anonim ***** válasza:
20%
8-as: ugyan nem pontoztalak le, de éppen Fördös Zé receptjei szerintem abszolút nem bejövösek, sem nekem, sem a családnak.
2023. nov. 27. 15:12
 23/41 anonim ***** válasza:
81%

Ezt az oldalt ajvaslom, mindig van valami ötlet aznapra is:

[link]

2023. nov. 27. 15:14
 24/41 anonim ***** válasza:
75%
A "Streetkichen", amit a 23.-as válaszoló ajánl, az pont Fördős Zé, de nem erőlködök.
2023. nov. 27. 15:17
 25/41 anonim ***** válasza:
88%
Insta tele van jobbnál jobb receptekkel. Én holnap "creamy chicken and rice soup"-ot csinálok.
2023. nov. 27. 15:27
 26/41 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, mert olyat szeretne főzni, amit szeretsz.
2023. nov. 27. 15:30
 27/41 anonim ***** válasza:
68%
Lista tényleg a legjobb megoldás.
2023. nov. 27. 15:45
 28/41 anonim ***** válasza:
92%
Hétvégén szánjatok rá tíz percet, hogy együtt kitaláljátok a következő heti kajákat. Sokat könnyít a dolgon, mert célirányosan lehet hozzá bevásárolni, az időt is jobban be lehet osztani, ha előre tudod, hogy melyik nap mennyi idő jut a főzésre. Változatosabb is lesz, nem mindig azt főzitek, ami először eszetekbe jut, és nem utolsósorban olcsóbb is, mert tapasztaltam, hogy ha hirtelen kell kitalálni, általában valami drágább kaja ötlete ugrik be.
2023. nov. 27. 15:47
 29/41 anonim ***** válasza:
86%

24

Így van, de jó az az oldal. Én is szoktam róla recepetek szedni.

Esetleg a Nosalty-t is meg lehet názni, bár ott már találkoztam olyan recepttel, ami nem volt az igaz. (Mindenki azt tölt fel, amit akar, a kutya nem ellenőrzi részleteiben.)

2023. nov. 27. 15:56
 30/41 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom azért nem azt főzi amit ő szeretne, mert lehet ő meglenne ha gyors összedobna egy szenyát, vagy megenne egy joghurtot és felpolcolhatná a lábát és kész. Macera az állandó kitalálás bevasarlás főzés. Majd ha te fogsz ellátni egy családot megérted.
2023. nov. 27. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!