Az öcsém állandóan gúnyolódik, mocskolódik és
ordibál velem, valamint a táskámat és a telefonomat
bújja, ha nem vagyok ott?
Figyelt kérdés
Ha visszaszólok neki, akkor fut anyáméknak árulkodni. Ők támogatják anyagilag, ittas vezetés, autószéttörésprostituáltak, cigi és nagy összegek mennek el Tippmixre. Próbálok vele kedves lenni, de hiába. Ha a telefont hívja, akkor ha meghallja, kinyomja.
A gépemre kémprogramot tett, hogy a laptopján felügyelni tudja.
Úgy beszél velem, mint egy állattal. Ma amit művelt velem, két óráig sírtam. Anyuci és apuci persze, hogy őt védi.
Pluszban másoknak lejárat, mocskol, vagy leáll olyannal és írogat vele, akiről tudja, hogy zaklat és nekem akar ártani.
2023. nov. 12. 14:48
2/22 anonim válasza:
A Gépedet újratelepíted és jelszóval levéded. Mibe kerül a telefonodra is jelszót rakni?
2023. nov. 12. 15:00
3/22 anonim válasza:
Elkoltozes nem opcio ebbol a mergezo kozegbol?
2023. nov. 12. 15:00
4/22 anonim válasza:
Elköltözés, minél messzebb. Kapcsolatot sem kell velük tartani.
2023. nov. 12. 15:02
5/22 A kérdező kommentje:
#2 A gép anyámé, így nem tehetek rá kódot.. A másik, hogy hiába használok inkognítót és törlöm, ezzel a szarral látja valós időben. Neki tényleg ez a szórakozás.
Próbálok elköltözni. De például üvöltözik, mocskolódik velem, szó nélkül kell tűrnöm neki, mert még én vagyok elkapva, ha visszaszólok neki. Ez azért nagyon durva. A másik, hogy ő nagyon okosan úgy gondolja rendelkezik felettem és összeáll egy ilyen emberrel, aki a felnőtt nővérét zaklatja és kicseszik velem, mikor pont elkerülni akartam ezt a mocskot. Mégbazt is írogatta neki, hogy mikor merre leszek. Ha elkaptam, nyilván játsza az agyát.
2023. nov. 12. 15:37
6/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nincs a családban olyan rokon, aki tudna segíteni? Tanárok? A barátaid? Szomszédok esetleg? Bárki?
2023. nov. 12. 15:47
7/22 A kérdező kommentje:
Az ilyennek nem használna, hanem inkább futna anyucihoz és apucihoz és hárman nekem esnek, mint ma tették. Ennyi ideje csinálja és ilyen durván, nem használ neki semmi. Olyan szinten isten, hogy ha vissza merészelek szólni, már azért órákig mocskolnak közösen.
2023. nov. 12. 16:45
8/22 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Hogy romolhatott meg ennyire köztetek a viszony?
2023. nov. 12. 16:56
9/22 A kérdező kommentje:
22-23 Ő a kiskedvenc, úgy hogy világ életben íggy viselkedett velem, minnden erőfeszítésem ellenére. A szüleim meg még bíztatják is rá, ha visszaszólnék, akkor hárman mocskolnak, ezt jól tudja, hogy bármit megtehet. Az irigység és a haszonszerzés motiválja kisgyerekkorunk óta, már óvidásként harapdált folyton és ki akart szúrni velem mindig. Jól tudja, ha valamit csinál, még inkább vesznek elő. Plusz még belekeveredett ilyen társaságba is. Ez a szüleim felelőssége, hogy ilyennek nevelték és még vissza sem lehet szólni kiskedvencüknek. Ma nyilván valóan órákig ordibált, mocskolódott, csapkodott nekem és anyám és apám egyből ott termett, ordibálni velem, meg veréssel fenyegettek. Utána nagy büszkén elvonult az apjával,.meg kiabálták nekem, hogy fogyatékos és szapultak az udvaron. Anyám meg nem látott a rózsaszín ködtől, hogy nem akartam hagyni magamat kedvenc AFIÚGYEREKNEK, meg rám fogta, hogy én bántottam őt, mikor mondtam neki, hogy de hát ő is látta, hpgy ez nem igaz, bebaszta az ajtót. Na erre nevelik.
2023. nov. 12. 17:05
10/22 A kérdező kommentje:
Bocsi az elgépelésekért, szerintem hosszan nyomtam meg. *így *minden stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!