Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az öcsém állandóan gúnyolódik,...

Az öcsém állandóan gúnyolódik, mocskolódik és ordibál velem, valamint a táskámat és a telefonomat bújja, ha nem vagyok ott?

Figyelt kérdés

Ha visszaszólok neki, akkor fut anyáméknak árulkodni. Ők támogatják anyagilag, ittas vezetés, autószéttörésprostituáltak, cigi és nagy összegek mennek el Tippmixre. Próbálok vele kedves lenni, de hiába. Ha a telefont hívja, akkor ha meghallja, kinyomja.

A gépemre kémprogramot tett, hogy a laptopján felügyelni tudja.

Úgy beszél velem, mint egy állattal. Ma amit művelt velem, két óráig sírtam. Anyuci és apuci persze, hogy őt védi.

2023. nov. 12. 14:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Illetve sajnos az is a helyzet, hogy fel is bíztatják, ha mondjuk feltúrja a cuccaim és hergelik, hogy viselkedjem velem így. Persze, hogy nem vesz vissza így, ha azt is eléri, ha visszaszólok még nekiállnak engem fenyegetni. Ennyit számít egyes embereknek, hogy milyen nemű a gyerek. Megvagyok győződve, hogy azért lett is ilyen. Mondjuk én meg mégsem.
2023. nov. 12. 17:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Nincsenek nagyszüleid? Nagybácsi, nagynéni, unokatesó, bárki, aki segíthet? 23 éves vagy, sehogy sem tudsz otthonról elköltözni, barátokhoz elmenni? Ennyi idősen ez már azért rohadtul nincs rendben, hogy a tesód úgy viselkedik veled, mint egy sz*ros óvodás, hogy a táskádba nyúlkál, stb! Felnőtt ember vagy, tudsz döntéseket hozni, kérd meg valamelyik barátod, hogy segítsen elköltözni! Keress egy pszichológust, aki segít ezt feldolgozni, de előbb hagyd ott ezt a mérgező közeget! Ennyi idősen már a szüleid sem szólhatnak ebbe bele, nemhogy veréssel fenyegetni... tök mindegy hogy milyen nemű vagy, így nem viselkedhetnek veled. A tesód majd idővel rájön, hogy a szüleitek nem lesznek mindig ott, Te meg addigra már rég messze jársz majd.

Az, amiket leírsz, elsőre úgy hangzik, mintha kamaszok lennétek, mert akkor arra még azt mondanám, szólj a tanáraidnak, családsegítő, rendőrség, bármi. De már nem tartozol nekik semmilyen elszámolással, el tudsz onnan költözni, el is költözhetsz, nagykorú vagy. Nem is értem, hogy eddig miért nem kértél segítséget, senki nem volt, akinek erről beszélni tudtál?

2023. nov. 12. 17:39
 13/22 anonim ***** válasza:

13-as válaszoló vagyok, egyébként ha fenyegetnek, meg a cuccaidhoz nyúlkálnak, meg a személyiségi jogaid sértik, fel lehet őket jelenteni. Vannak bizonyos segélyszervezetek, akik bántalmazott embereknek segítenek, el tudsz oda is menni, legalább átmenetileg. Az, hogy a szüleid hol cseszték el, tök mindegy már sajnos, ezen kár agyalni. Kérj segítséget, ne legyél vele kedves, ne hagyd magad tönkretenni egy ilyen gyökér miatt. A szüleid nem érdemlik meg, hogy a gyerekük legyél, nevelgessék akkor ezt a szerencsétlen senkiházit. De amit csinálnak, tök mindegy, hogy a gyerekük vagy, bűncselekmény, amiért mindegyiküket fel lehet nyomni a francba...

Amiben élsz, az nem család, az nem egy normális közeg, innen minél előbb menned kell. Nem pedig hagyni nekik, hogy így viselkedjenek.

2023. nov. 12. 17:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Unokatestvérem nincs, egy nagyszülő sincsen, mind meghaltak, nincsen rokonom. Ismerősöm sincsen, ahova mehetnék. Barátaim nincsenek olyan helyzetben, vagy nem akarnak ebbe belefolyni nagyon. Se egy normálisabb ember, aki beszélne velük. Segélyvobalat, segélyszervezetet mind megpróbáltam az országban, hiába. Nem csak fenyegetnek, apám meg is ver. Meg anyám azt mondja, "elverlek fakannál", "mondom mert szóltam az öcsémnek, pólyásnak nézel". Nem teljesen normálisak a szüleim, ugye az alkohol meg csak rátesz egy lapáttal az alapból rosszhoz.
2023. nov. 12. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy hiába, a segélyszervezetek erre vannak! Valamelyiknek csak kell segítenie! Felnőtt ember vagy, kell, hogy legyen ebből kiút, dolgozol? Van saját kereseted?

Nincs a családodban tényleg SENKI, aki tudna segíteni? Azok meg milyen barátok, akik ebbe nem akarnak belefolyni, ha fizikailag bántalmaznak, már ne is haragudj... Akkor rendőrség.

2023. nov. 12. 17:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Edz kôkemènyen egy kis steroiddal valami elborult kûzdôsportot aztàn fordul a kocka de a steroid kinyir…valamit valamiè
2023. nov. 12. 18:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Táskát, telót ne hagyj elő.
2023. nov. 12. 21:51
 18/22 A kérdező kommentje:

De baszki még bíztatják is, hogy mit kell velem csinálni, megdícsérik és közösen mocskolnak. Utána meg ilyeneket ordibálnak nekem, hogy "megbolondult, bolond,.nem tehet róla, hogy bolond". Teljesen betegek, mondja ezt az apám, aki meg akart ölni. Erre van kitanítva szépen a szüleitől, ezt látja, ezt a viselkedést. Kezdem amúgy azt gondolni, sőt 1000 %, hogy kattosak és engem utálnak. Példa: részegen széttöri a kocsiját, kap újat, a nővérét csinálják ki. Engem vernek, őt meg felbíztatják, bántson. De ha vissza merészelnél szólni, akkor hárman kicsinálnak. Amikor még kitűnő tanuló voltam gimnáziumban, akkor is ezt tették. Az egyre durvább húzásaik miatt kb. tönkreteszik az életem.

Engem nem érdekelnek, sem a pénzük,.de lassan fzikailag és lelkileg is tönkrteszi ez a banda az életemet. Az volt az utolsó csepo a pohárban, hogy a zaklatómmal cseteltek..

2023. nov. 13. 10:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy te mégis hány éves vagy?

Dolgozol valahol?

2023. nov. 13. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Költözz el valahova, ahol a munkahely ad szállást. Gyárba vagy bárhova. Ott összeszedhetsz egy kis pénzt, mivel lakhatásra nem kell költeni. Aztán ráérsz nyugodtan új állást, lakóhelyet keresni. Iskolát, tanfolyamot végezhetsz késôbb, akár levelezôn.
2023. nov. 15. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!