Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az öcsém állandóan gúnyolódik,...

Az öcsém állandóan gúnyolódik, mocskolódik és ordibál velem, valamint a táskámat és a telefonomat bújja, ha nem vagyok ott?

Figyelt kérdés

Ha visszaszólok neki, akkor fut anyáméknak árulkodni. Ők támogatják anyagilag, ittas vezetés, autószéttörésprostituáltak, cigi és nagy összegek mennek el Tippmixre. Próbálok vele kedves lenni, de hiába. Ha a telefont hívja, akkor ha meghallja, kinyomja.

A gépemre kémprogramot tett, hogy a laptopján felügyelni tudja.

Úgy beszél velem, mint egy állattal. Ma amit művelt velem, két óráig sírtam. Anyuci és apuci persze, hogy őt védi.

2023. nov. 12. 14:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Van egy kis spórolt pénzem, de nem sok.

Egyből mindenre az megy, hogy "agyonverem, megölöm, összeverem, elfut a méreg családirtást rendezek". Meg is teszi, hogy addig üt még lát, aztán semmit sem csinálsz. Anyámnak olyankor az a bevett szövege, hogy "kiabálsz velünk, apádra támadtál". Ja, ők ütnek, ordítanak meg sem szólalsz és rájuk támadtam, de ez évek óta mehy. Beszélni sem lehet velük már, mert orditás, ütés. Meg mint ha más nem veszett volna össze a testvérével soha, amit egyébkémt az öcsém generált és ment, hogy "agyonverem, fut a méreg családirtás lesz", lassan napi szinten. Azóta megy ez olyen durván, mint ennyire iszik, de gimis korom óta ver. Hiába voltam neki kitűnő, "drogos iskolakerülő a bűnbarlangban, állj ki az utcára k...rvulni, másik gyereket mentsük meg, ennek mindegy". Mikor utólag kérdezed, akkor "megbolondultál piszok azért csinálod". Kisfiával rendszeres a bolondozás, mocskolásom, ha valaki alá ás nekem, akkor annak örülnek.

2023. nov. 15. 12:25
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek ennyi kérdés, ha úgyse akarsz változtatni?
2023. nov. 15. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!