Rosszul esik anyámtól ez a viselkedés, hogy kerekedjek felül ezen?
Hárman vagyunk testvérek a húgom a legkisebb és van egy bátyám is.
A húgommal valahogy mindig kivételezett, be tudtam annak, hogy ő az egyedüli lány.
A húgom terhes lett, és úgy csinál anyám mintha most születne az első unokája. Pedig nekem is van már gyerekem és a bátyámnak is. De most valahogy 100x jobban fel van pörögve, folyamatosan csak erről beszél. Mikor az én gyerekem vártuk fele ennyire se volt feldobva. Persze félre ne értsetek, egyáltalán nem tesz különbséget az unokák között. Mindenkit nagyon szeret, bármikor lehet rá számítani, szeret minket. De ez valahogy rosszul érint, hogy most teljesen más.
Más oldalról próbálom megközelíteni, mivel talán már nagyobb tapasztalatom van idős, akár demens emberekkel is.
Egyszerűen, néha mondanak vagy csinálnak olyan butaságokat is, amin vérig lehetne sértődni (minimum örök harag), de azt ő nem úgy gondolja, csak koránál fogva már nem úgy ért vagy értelmez dolgokat, ezért simán el kell nézni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!