Mi a féle viselkedés a lányomnál mikor beszélgetünk?
Mostanában azt vettem észre a kislányomon aki jelenleg 3 éves én vagyok 28 éves.
És mikor beszélgetünk mert elég sokat szoktunk beszélgetni , majd mikor a saját szavaimmal mesélek neki valamit vagy valamiről beszélek neki úgy veszem észre mintha fárasztanám és idővel elalszik de én ezt nem direkt csinálom vagy ezek neki túl sok információk? Vagy az ő fejével kéne gondolkodni és az ő nyelvén beszélni? Mert egyébként valamikor sikerül vele úgy beszélgetnem , hogy simán megérti és nem álmosodik el vagy fárasztom le. Mert ahogyan észre vettem vannak alkalmak , pillanatok arra mikor elfárad a szövegemtől és van mikor nem. De viszont közbe nézem a szemét és azt is figyelem rajta , hogy mi az ami érdekli vagy mi az ami nem és úgy beszélek hozzá ha azt látom rajta , hogy nem érdekli akkor inkább témát váltok és beszélgetek vele másról.
Csak , hogy az időt és a környezeti tényezőket figyelembe vegyük most mikor beszéltem vele és elaludt a jelenlegi kérdésem előtt már este van/volt de viszont nem látszódott rajta a beszélgetés előtt, hogy álmos lenne.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat
Akkor nem érted a szöveget olvasd el légyszives többször, hogy megértsd.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!