Felnőtt nő miért viselkedett így?
Figyelt kérdés
27 éves nő rengeteg mosolygós szmájlit rakott minden mondata végére, amikor már jobban belemerültünk a beszélgetésbe. Semmi poénos dolog nem hozódott fel ami indokolta volna. Nem zavart, inkább aranyosnak találtam, de egy kissé furcsa volt nekem, mivel a 16 éves lányok sem csináltak ilyet akikkel chateltem.2023. jún. 25. 15:36
1/6 anonim válasza:
Miért zavar az téged, hogy valaki jókedvű, jól érzi magát veled és ezt ki is mutatja, pl. így, mivel írásban kommunikáltok? Nem lehet mindenki hozzád hasonlóan búvalbaszott, hogy még a kákán is csomót keres.
2/6 anonim válasza:
Vagy sok vagy neki. Finom célzás részéről,hogy "oké,oké..menj a francba"!
3/6 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia, vagy érzelmesebb a kelleténél, esetleg bohémabb, ezek szokták kifejezésként sűrűbben használni a szmájlikat.
4/6 anonim válasza:
Mindegy, soha semmit nem ertessz meg...
5/6 anonim válasza:
Túl sok baromságot láttok bele!
Jó kedve volt... Kedves akart lenni ,Ennyi!
35 évig szinte csak gyerek az ember. Pláne már manapság..
6/6 anonim válasza:
ha zavar akkor mondjad neki, de énis ismerek ilyeneket, számomra kicsit gyerekes, mert én mindig csak értelmesen válaszolok, néha egy-két emoji, de sose túlzás.. inkább a személyes talik híve vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!