Ha tényleg szeretitek egymást akkor ne hagy , hogy befolyásoljon a véleményük és állj ki a kapcsolatotok melett.
2023. szept. 26. 17:12
2/9 anonim válasza:
mutasd meg apádnak hogy milyen brutál popsija van, a cigány lányoknak mindig az van, ő meg fogja érteni és aztán lebeszéli anyáddal :D
2023. szept. 26. 17:15
3/9 anonim válasza:
Ismerősi körünkben pont van egy ilyen pár, csak fordítva. A csaj szülei nagyon ki voltak bukva amikor hazaállított huszonévesen egy roma fiúval, nagyon ellenezték a dolgot. Már több, mint 30 éve együtt vannak, van 2 gyerekük, a srácnak is van diplomája.
Igazából ők sokáig titkolták a szülők előtt miután kiborultak (miután eltiltották őket azt mondta a lány, hogy szakítottak, de igazából együtt maradtak), majd az esküvőjük után mondta el nekik a lány, hogy már több, mint 5 éve vannak együtt, össze is házasodtak, ha nem tetszik nekik akivel együtt van, akkor nem muszáj tartaniuk a kapcsolatot. Természetesen akkor már nem voltak annyira kiborulva a szülők, jó kapcsolatban vannak a vejükkel.
2023. szept. 26. 23:16
4/9 anonim válasza:
Nem nekik kell elfogadni.
2023. szept. 27. 01:40
5/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen a lány. Ha ápolatlan, buta, hat gyereke van több különböző férfitól és élősködő, nyilván nem fognak örülni, de ha tanul, kedves, jóravaló, és őszinte, akkor mi kifogásuk lehetne?
2023. szept. 27. 05:04
6/9 anonim válasza:
nekem is volt niga barátnőm de csak a háta mögött voltak rasszisták szal minden ok volt
2023. szept. 27. 14:57
7/9 A kérdező kommentje:
"csak a háta mögött voltak rasszisták"
Gyanítom, hogy legjobb esetben nálunk is az lenne.
2023. szept. 27. 20:59
8/9 anonim válasza:
hát az emberek mindig találnak valamit amin csámcsoghatnak bármi olyat csinálsz ami szerintük nem "normális" pl amikor én vettem motort (a családba mindenki autózik) akkor mindenki azzal jött, hogy jelentkezzek donornak, mert hamarosan úgy is meghalok, dehát még itt vok. Végtére is a te életedet a saját tetszésed szerint kell kialakítani, nem a szerint h mások mit gondolnak, mert neked kell benne élned minden nap, ők csak a miatt aggódnak, hogy ez milyen képet fest róluk.
2023. szept. 28. 14:40
9/9 anonim válasza:
Mond meg nekik hogy szereted és ha tetszik nekik ha nem akkor is vele leszel.
Cigány nő vagyok magyar a párom és az én szüleim nem akarták el fogadni én meg magasról tettem rá 😉 Van közös babánk és boldogok vagyunk. Hozzá teszem dolgoztam baba előtt nem vagyok link cigány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!