Hogy lehet ezzel tovabb elni, kell-e tovább élni? Hogy a 3 gyerekemból egy nem tartja a kapcsolatot,a másik szerint szerint MÉRGEZŐ a jelenlétem?
Saját válaszom, hogy nem érdemes. Aki ilyen szar anya, az jobb, ha nincs.
Tudom, erre válaszolni se lehet, mert nincs eleje, nincsenek benne miértek. Egyet tudok csak, 3 gyereket szultem, ök voltak vannak lennének és a munka a magány. Hiba lett kisunoka, egy mérgező nagyi mintek oda. Reggeltől estig de sírok aztán altatók es most épp TP.Így élni,amikor semmi nincs.Se társ, se segitség csak lelki testi fájdalom.
Hogy mérgező! önsajnálat vagyok, akit nem véletlen nem keres soha a lánya. Hiba hogy mindig adni akartam, adtam. Mégis szar vagyok.
Ki kéne lépni, de nem mertem megtenni 23-30 éve. Mert igyekeztem, hogy jobb legyen. Meglett ez első csodaszép kisunokám. Messze van,beteg is lettem de így, hogy a válasz a MÉRGEZŐ vagy!!!
Akkor az ilyennek tilos élni. Volt hogy meglátogatom, viszem az ajándékot, pici hálózsák sapi. De hova, minek..egy mérgező ember.
Csak írom mert itt senki nem ismer
Erre válasz nincs.
Egy válasz van..Nekem itt nincs helyem.
Legyen nektek jobb, és soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe
Rettegek a karácsonytol.
Ott családok vannak és szeretet. Nekem épp ez nincs. Nem sajnálom magam hanem megvettem.
A fiam írta tegnap, hogy azért kerülnek, mert mergező hatadú személy vagyok.Szégyellem. Azt is hogy ide megírtam.A rossz is példa. Hogy így NEM lehet.
Depresszió, amivel küzdök 15-20 éve. De sokszor legyöztem. Ha nem érzem a sötét magányt, ha átlépem magam, ha van miért. De nem mindig sikerül, ferfimunkákat feladatokat egyedul, közben egyre öregszenem, egyre nó a félelem. Nincs rám szükség. Csak GONDnak vagyok..Ezt mondta a fiam. Gond és mergező. Nem megyek el megneznina cseppet. Elküldöm az ajándékot és alszom.Jó lenne örökre. Pedig alig vártam. Nem jött össze.
elnézést
szánalomból
aztán végleg szabadok
A válaszok segítenék. Tedd meg hogy nekik és magadnak is jobb legyen!még van csepp dolgom.és megyek
kár hogy! ezek csak szavak..jó esetben a szavakat tett koveti
Én mondom,bator aki megtesz.
Még nem akartam bátor lenni, csak picit boldog.
Nem jött ossze
Az én anyám is depressziós 47 éve.
Tudom, hogy nem tehet róla és ez egy biokémiai folyamat.
Após is az volt.
Borzalmas, elviselhetetlen egy ilyen ember/személyiség.
Szedd a gyógyszered, aztán majd lesz veled valahogy...
Igazából nem kérdést tettél fel, csak egy összevissza írt önsajnálatot, minek az lenne a lényege, hogy mi, vadidegenek féljünk, hogy megölöd magad, és beszéljünk le róla, mert h biztos jó anya vagy.
Hát menj pszichológushoz, de baromi gyorsan.
Az írásod alapján tényleg mérgező vagy, hiszen idegen emberekből is érzelmi cunamival akarsz együttérzést kicsikarni, képzelem, mit zúdítasz a gyerekeid nyakába.
Az ajándékos rész külön ezt emeli ki, hogy fú te vettél ajándékot, mégse vannak oda érted. Talán nem kell nekik az ajándékod, ha mellé ezzel a manipluatív meg-kéne-halnom dumával tönkreteszed az ő életüket is.
Ha valóban fontosak neked a gyerekeid, unokáid, elmész orvoshoz, aki segít neked, és ha már nem leszel egy érzelmi roncs, biztos szívesen töltenek majd veled időt.
mindenkinek koszonom.
az ídőm.lejárt
ennyi rosszat leküzdeni
nincs idő nincs nincs mitvacio
legjobb ajándék a megszűnés
hát megteszem.ezen vagyok.
Csak jobb.lesz a világnak.
Minden Mergezónek még kéne tenni..nem csak mondani
LEVELE,LEVELEM,.LEVELÜĶ!
Éljen a jó a tiszta új generáció!
Teret kell adni a fiatalságnak egészségnekĺ
Semmisüljenek még a szottyadómergezö élemék.
Aki velem.tart jöjjö.nekem mindeg .
NINCS JOHOM.AZ ILYENFAJTA LETRZÉSTE,!
Nem tudom, mit akartál ezzel a kérdéssel. Volt 20-30 éved jó anyának lenni, nem voltál, pedig biztos nem most először kapod meg a gyerekeidtől, hogy utálnak. Rég változtathattál volna, rég elmehettél volna pszichológushoz, nem tetted. A te döntésed volt.
Én is megszakítottam a mérgező anyámmal a kapcsolatot, az unokáit sem ismerhette meg. Persze, ő is azt hiszi, jó anya volt, mártírkodik, mint te, amúgy meg alig vártam, hogy megszabaduljak végre tőle, ez az igazság.
Te se tudom, mit akarsz, leírod majd még itt 10 kommentben, hogy meg kéne lépni, minek élj, blablabla, de úgyse fogod megtenni és pszichológushoz se fogsz elmenni.
lyet nem mernék.soha
A gyúlólet lángjára még nagyobbat tenni
NEKEM ennyi jár ennyi voltzraheda lett
LÉGYEN JÓ.JOBBB NEKIK!
LEGYEN
TSZTA, MÉREGNÉIKÚLÍ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!