Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet ezzel tovabb elni,...

Hogy lehet ezzel tovabb elni, kell-e tovább élni? Hogy a 3 gyerekemból egy nem tartja a kapcsolatot,a másik szerint szerint MÉRGEZŐ a jelenlétem?

Figyelt kérdés

Saját válaszom, hogy nem érdemes. Aki ilyen szar anya, az jobb, ha nincs.

Tudom, erre válaszolni se lehet, mert nincs eleje, nincsenek benne miértek. Egyet tudok csak, 3 gyereket szultem, ök voltak vannak lennének és a munka a magány. Hiba lett kisunoka, egy mérgező nagyi mintek oda. Reggeltől estig de sírok aztán altatók es most épp TP.Így élni,amikor semmi nincs.Se társ, se segitség csak lelki testi fájdalom.

Hogy mérgező! önsajnálat vagyok, akit nem véletlen nem keres soha a lánya. Hiba hogy mindig adni akartam, adtam. Mégis szar vagyok.

Ki kéne lépni, de nem mertem megtenni 23-30 éve. Mert igyekeztem, hogy jobb legyen. Meglett ez első csodaszép kisunokám. Messze van,beteg is lettem de így, hogy a válasz a MÉRGEZŐ vagy!!!

Akkor az ilyennek tilos élni. Volt hogy meglátogatom, viszem az ajándékot, pici hálózsák sapi. De hova, minek..egy mérgező ember.

Csak írom mert itt senki nem ismer

Erre válasz nincs.

Egy válasz van..Nekem itt nincs helyem.

Legyen nektek jobb, és soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe

Rettegek a karácsonytol.

Ott családok vannak és szeretet. Nekem épp ez nincs. Nem sajnálom magam hanem megvettem.

A fiam írta tegnap, hogy azért kerülnek, mert mergező hatadú személy vagyok.Szégyellem. Azt is hogy ide megírtam.A rossz is példa. Hogy így NEM lehet.

Depresszió, amivel küzdök 15-20 éve. De sokszor legyöztem. Ha nem érzem a sötét magányt, ha átlépem magam, ha van miért. De nem mindig sikerül, ferfimunkákat feladatokat egyedul, közben egyre öregszenem, egyre nó a félelem. Nincs rám szükség. Csak GONDnak vagyok..Ezt mondta a fiam. Gond és mergező. Nem megyek el megneznina cseppet. Elküldöm az ajándékot és alszom.Jó lenne örökre. Pedig alig vártam. Nem jött össze.

2023. nov. 23. 10:20
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
62%
Jaaaj ne sajnaltasd mar magad..
2023. nov. 23. 10:30
 2/43 A kérdező kommentje:

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KEDVES,IGAZÁN HASZNOS TANÁCSOT!

KIEMELTEN KÖSZÖNÖM! Erre vártam, miután megírtam.

Csak annyi, hogy mivel ilyen kedves, én csak ugyanezt a jót kívánom vissza, tiszta szívvel! Hisz jó?! Ugye? Hát akkor ugyanazt kivanom adott esetben viszont! Remélem, célba ér a viszontkivánalom! Ennek tudatában kívánok további szép napokat! Úgy legyen!

2023. nov. 23. 10:37
 3/43 anonim ***** válasza:
93%
Biztos okuk van rá, amiért mérgezőnek tartják a jelenléted.
2023. nov. 23. 10:39
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

És a másik két gyereked?

Elég zavaros amit írtál

2023. nov. 23. 10:40
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az egyik egyátalán nem tartja a kapcsolatot, a másik ahonnan az unoka született, ott mérgezőnek tartják. De van egy harmadik gyerek, aki valószínű még vele él.
2023. nov. 23. 10:47
 6/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítő véleményezéseket.

1 tartja. 1 nem

1 pedig megírta a fenti véleményt

Itt méeg lett erősítve!

Sok sikert kivánok a jóknak a tokeleteseknek, akik megerdemlik

Én meg így jártam.

Nincs szándékok.tovabbi kárt okozni,.vesszenek a mérgezó emberek! Egyetértek! intézkedek mihanarabb!!!

Hasznos volt elolvasni

Újra köszönöm.

Minden jót!

2023. nov. 23. 10:56
 7/43 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj tudod, és ez most nem fog tetszeni, de a leírásod alapján valóban rohadt nehéz lehet veled együtt élni. Mártírkodsz, sopánkodsz, sajnáltatod magad. Én megértem, hogy neked rossz, csak meg kéne látnod, hogy a többiek is teljesen jogosan érzik magukat szarul a társaságodban.

Pszichológus, most. És nem 5 perc alatt fog segíteni.

2023. nov. 23. 11:02
 8/43 A kérdező kommentje:

egyik sem el velem

Felnőtték

A lany nem tartja. nincs család gyerek.nincs társa

A fiu van szep aranyos.kedves feleség csodás egyetlen unoka.

tőle kérdeztem a lanyokhoz miért...válasz a fentiekben

A 3. tartja velem

tánalombol.

FÉLEK MEGTENNI, AZ IS NEKEK HOND.DE UTÁNA VÉGLEG SZABA

2023. nov. 23. 11:04
 9/43 anonim ***** válasza:
97%

Tisztan latszik, h nem vagy rendben lelkileg, mentalisan. Talan ezert neveznek mergezonek.

Magadban, magadat kene rendberakni, sztem mindenkepp ez az elso lepes.

2023. nov. 23. 11:08
 10/43 anonim ***** válasza:
94%
A leírásod alapján már nagyon régen szakember segítségét kellett volna kérned. 20-30 év történéseit nem lehet pár mondatban leírni, de annak sajnos szinte mindig oka van, ha egy gyerek nem tartja a szülővel a kapcsolatot vagy mérgezőnek érzi. Mivel semmi konkrétumot nem írsz, férjedről sem, csak feltételezni tudom, hogy egy gyermekeit egyedül nevelő anya vagy, aki nagyon rosszul kezelte a saját mentális egészségét a válás után, és a legjobb szándék ellenére sem tudott jó viszonyt kialakítani a gyerekeivel (bár a harmadik gyerekről nem írsz). Még mindig nincs késő szakember segítségét kérni, ha depressziót állapítanak meg arra akár gyószeres, akár terápiás kezelést kérni stb., de ez egy hosszú folyamat, és a gyerekeid bizalmát visszanyerni is az lesz, ha sikerül egyáltalán.
2023. nov. 23. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!