Szüleim azon voltak, hogy minél előbb elküldjenek albérletbe, most meg állandóan hívogatnak mikor megyek le. Ha menni akarok, már haza 1-2 óra után, már marasztalnak. Mire véljem ezt?
Hát, szerintem nem normális ez a viselkedés a szülők részéről.
Kb a 18 éves gyereket hívogatják így, amikor az önszántából ment el.
De, ha hívogatnak, akkor arra gondolnak egyedül életképtelen vagy, de akkor, minek küldenek el?
Én ha ennyire félnék, hogy a gyerekem életképtelen, akkor azt mondanám maradjon otthon.
Itt a példa, hogy ettől nem lesz önállóbb egy ember, mert nem otthon lakik.
Szerintem 5-10 év múlva is kifogod írni ugyanezt a kérdést, akkor már az unokát fogják követelni, akkor is, ha barátnőt se vittél haza sose.
Amúgy én nem venném fel nekik a telefont mindig.
Vannak emberek, akik sose nőnek fel érzelmileg, a kérdező is ilyen lehet.
Apám 60 felett van, de ha baja van anyámmal másokat hívogat, a testvéreit, és tőlük várja a megoldást.
Szerintem ilyen gondokon a pszichológus segíthet vagy az se.
Vagy az se.
Ez a költözés inkább csak a, probléma szőnyeg alá söprése.
Kedves válaszolók, a kérdező lassan egy éve HETENTE itt hisztizik, hogy őt 28 évesen merészelték VÉGRE elküldeni otthonról, meg hogy ő "gyerek", stb. stb.
Ezóta kiírt még egy kérdést, csak ott már 30-nak hazudja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!