Szüleim azon voltak, hogy minél előbb elküldjenek albérletbe, most meg állandóan hívogatnak mikor megyek le. Ha menni akarok, már haza 1-2 óra után, már marasztalnak. Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 17:44
11/39 anonim válasza:
10-es
Senki sem mondta, hogy öreg a 27-28 éves. Szerintem is fiatal, csak "annyi" hogy felnőtt.
12/39 anonim válasza:
10. Persze, hogy fiatal: fiatal felnőtt. Nem gyerek, nem is fiatalkorú.
13/39 A kérdező kommentje:
De fiatalkorú
2023. nov. 21. 21:14
14/39 anonim válasza:
18.évtől már nagykorú vagy. Felnőtt, teljeskorú stb. Ha tetszik, ha nem, magadról kell gondoskodni.
15/39 A kérdező kommentje:
Na a 18 az abszolút gyerek
2023. nov. 21. 21:37
17/39 anonim válasza:
A 27-28 olyan, hogy még nem középkorú, de már elég sokat volt fiatal, szóval ideje röppenni. Ha te nem így érzed, veled van a baj.
18/39 anonim válasza:
Vannak örökifjak, akiknek sosem nő be fejük lágya. Úgy látom. te is közéjük tartozol.
De ez nem változtat azon, hogy magadat kell eltartanod.
Ámbár ügyesen játszod (?) a szellemi fogyatékost.
19/39 anonim válasza:
Kérdező!
Hidd el nem csak a szüleiddel van baj! Látott már téged szakember?
20/39 anonim válasza:
Nincsen igazuk, de hagyd rá! Tudom, többször volt kérdésed, de legalább szüleid melletted vannak, szeretnek, ezt dolgozd fel valahogy, én nem csináltam volna ezt meg a fiammal, de ők tudják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!