Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elüldözi a szülő a gyerekét?

Elüldözi a szülő a gyerekét?

Figyelt kérdés
Az apám alkoholista, de ha nem iszik, akkor is kötekszik már józanul is. Olyan dolgokba köt bele, hogy pl sok wc papirt használok pisileskor. (Nő vagyok.) Vagy meghatározza hogy a lakásban mennyi dolgom lehet, azokat hova tehetem, és beirja a naptárba hogy melyik nap melyik szekrényt kell kipakolnom akkor is ha az rendben van. Legutóbb kinyitogatta a lakásban lévő összes szekrényt-fiókot, és amikor sötetben mentem be a szobába, úgy nekimentem egy kinyitott szekrényajtónak, hogy majdnem összeestem. A több évtizedes legjobb barátjának is minősithetetlen dolgokat mondogatott, gyanusitotta azzal hogy meg akarja dugni a család nőtagjait (köztünk engem is) és felhívta a lányát és a nejét is ezzel a baromsággal. A barátja azóta szóba sem áll vele. Józanul is keveri a helyzeteket, embereket téveszt össze másik emberekkel. Engem a viselkedésével konkrétan elüldöz itthonról, alberletbe fogok menni. Illetve alberlőtárs leszek. Mások is jártak úgy, hogy elüldözte őket valamelyik szülőjük?
2023. nov. 17. 21:53
 1/7 anonim válasza:
100%

Engem 2000 km re uldoztek el 12 evvel ezelott es azota se mentem vissza...

Hosszu story röviden: anyum-apum kapcsolata megromlott 8 eves koromban, anyu masfele kacsintgatott, elhagyta aput, Aki Ettol total megorult, es onnantol kezdve azon volt, hogy anyut es az Uj parjat es sajat magat is megolje... Igen, jol irtam le sajnos.... Szerencsere nem sikerultek a probalkozasai, sokat en hiusitottam meg, De kozben anyum is elegge megorult a Nagy felelmben es terrorban es a vege az Lett, hogy mindenki rajtam vezetett le mindent es egyedul szenvedtem, anelkul, hogy barki segitett Volna... Amint nagykoru lettem, elkoltoztem kulfoldre, mert ezt az egy menekulo utat lattam, es azota is kulfoldon elek a sajat kis nyugalmamban.

Nagyon nagyon nagyon nehez volt a leszakadas es ezt meglepni, De a sajat lelki egeszsegem miatt muszaj volt.

Habar ma mar jobb a helyzet, apukam mar sajnos nincs koztunk, igy megszunt az allando felelem, De a lelki serelmek es a csaladtol valo elhidegules sajnos megmaradtak. Viszont sokkal nyugodtabb vagyok nelkuluk.

Nehez, nagyon nehez egy ilyen helyzetbol kimaszni, De hidd el, az elso lepes a legnehezebb, es kesobb megnyugszik a lelked.

Remelem ez segitett egy kicsit :)

2023. nov. 17. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy leírtad. Engem meg anyámat is teljesen kikészít az állandó lelki terror, és a logikatlan követelései, és a szintén logikatlan szankciói.
2023. nov. 17. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, és mikor fogsz tudni költözni? Egyébként egyáltalán nem normális, amit apád csinál... Valami mentális baja van, azzal meg kezdenie kellene valamit.
2023. nov. 17. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Az alkoholizmus egy bizonyos szint felett alkoholos elmebajt okoz. Nála ez lehet.
2023. nov. 17. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennel sajna nem elhet mit ekzdeni ha nem akar kigyógyulni belőle.
2023. nov. 18. 01:19
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Az lenne a legjobb, ha anyukád és te is lelépnétek
2023. nov. 18. 07:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Anyukám nem akarna jönni. Én is csak alberlőtárs leszek.
2023. nov. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!