Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a szüleimnek, hogy...

Elmondjam a szüleimnek, hogy antidepresszánst szedek?

Figyelt kérdés

Nem a legjobb a kapcsolatunk, oka van annak, hogy nem osztok meg velük fontos dolgokat. Tavasszal volt is egy nagy balhénk, mert elkezdtem pszichológushoz járni és feltártuk a régi sérelmeket, annyira dühös lettem, hogy rájuk zúdítottam mindent. Megbeszéltük azóta, úgyhogy ez így rendben van. De azt is csak akkor mondtam el, hogy pszichológushoz járok, amikor a veszekedést generáltam. Később azt mondtam nekik, hogy önbizalomhiány miatt mentem, pedig volt konkrét kiváltó oka, de erről amúgy us nehéz beszélnem, nem mennék bele. Most viszont pszichiáter felírt gyógyszert, mert nem lettem jobban, sőt. Azért gondoltam arra, hogy elmondjam, mert egyik barátnőm is szedte és kitágult a pupillája, nagyon látványos volt. Ha rám is így hat még megvádolnak azzal hogy drogozok :D De ha ez nem lenne nem mondanám el, mert anyám mindent túlaggódik, meg hallgathatom a kiselőadást a káros hatásairól... meg ugye ezt is utólag mondanám el, ezt nem szeretik hogy nem beszélek meg velük előre semmit.

Mit tegyek?

2023. nov. 15. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd el.

Ráérsz akkor, ha tényleg észrevesznek rajtad valamit.

2023. nov. 15. 13:37
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Minek mondanád el? Esetleg rájuk akarod zuditani, megint, hogy minden miattuk van, mert gyerekkorodban nem viselkedtek megfelelően? Ha veszekedni akarsz mondd el, ha nem akkor felesleges.
2023. nov. 15. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha még nem vagy 18 akkor jobb ha elmondod nekik, mert ők felelősek érted. 18 után úgy rendezed a dolgaidat, ahogy te akarod.
2023. nov. 15. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 évig szedtem, soha nem mondtam el és nem is buktam le vele.
2023. nov. 15. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján teljesen felesleges beavatni őket.
2023. nov. 15. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha 16 elmúltál, akkor a leírás alapján már ne mondd el, ha csak nem normalizálódott a kapcsolat annyira, hogy esetleg ez belefér.
2023. nov. 15. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy nálad is lesz valami külső jele. Ne mondd el.
2023. nov. 15. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Inkább egy barátnak, akire számíthatsz. Az esetleges mellékhatások miatt.
2023. nov. 15. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Elmondod-elveszik-rászoknak-írathatsz dupla adagot-mindenki vigyorogni fog
2023. nov. 15. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám el. Pontosabban kb. hasonló helyzetben már elmondtam, de visszacsinálnám.
2023. nov. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!