Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy felesleges szednem az antidepresszánsokat?
Nem szívesen írnád le a post-ssri sexual dysfunctiont.
Én szedtem Cipralexet, Tritticot, Aurorixet, Valdoxant, Brintellixet. Egyik sem ért sz*art sem. Ezek nem gyógyszerek, hanem patkánymérgek. Merénylet a péciensek ellen...
2-es: hogy mered megítélni a szülőket, amikor csak annyit tudsz róluk, ami ide le van írva, hogy a lányukkal bevetetik azt a gyógyszert, amit az orvos felírt?
SZégyelld magad, de mélységesen.
Kérdező: fel kell keresned az orvost, nem tudom, hány éves vagy, ha kell, a szüleiddel, és bezsámolni a komoly mellékhatásról, és arról, hogy egéybként meg nem hat a gyógyszer. Ha ez az orvost nem győzi meg,másikat kell keresni. A szüleidet hogyan győzd meg? Nem szabad megállni annál, hogy nem akard bevenni a gyógyszert, hanem le kell ülni velük, és megbezséslni, hogy miért nem akarod. A kizárólagos ellenkezés azt sugallhatja, hogy magát a gyógyszeres vagy akármilyne segítséget nem akarod elfogadni, ami jogosna ijesztheti meg a szüleidet, hiszen ha féltenek, esetleg attól, hoyg kárt teszel magadban, akkor az ő nézőpontjukból ehhez képest a túlsúly nem fontos, bármennyire is fájó ez neked.
De ha megértik, hogy hajlandó vag ymásik gygyszerhez és melletet nyilván pszichoterapeutához fordulni azért, hogy jobban legyél, akkor valószínűleg nekik ez a fontos, és hajlandóak bezsélni arról, hogy felkeessétek az orvost és új gyógyszert kérjetek, vagy ha ő nincs a helyzet magaslatán, akkor új orvost keressetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!