Elfogadnátok bántalmazó szülőktől ingatlant ha nagyon nehéz élethelyzetben lennétek? Részletek a leírásban.
Nem tartotjuk szüleimmel a kapcsolatot. Nagyon gazdag, de nagyon rossz emberek. Annak ellenére hogy ők gazdagok nekem általában nem volt mit ennem, nem is a házban laktam hanem az alig fűtött pincében, bántalmaztak...
Most látom hogy árulják nagyszüleim lakását. A nagyszülők már rég meghaltak, idáig ki volt adva. Ha felkeresném őket valószínű a nevemre írnák, de az adósuk lennék egy életre. Onnantól örökké tartanom kéne a kapcsolatot, amitől nagyon szorongok. Nincs letiltás, menekülés. Onnantól a kezem valami féle morális bilincsben. Azt nem tehetem meg velük hogy a nevemre iratom, zárat cserélek, aztán tiltom őket minden létező platformon. Ez nagyon alávaló húzás lenne, renddőrségi ügyekkel, bűntudattal...
Persze most a munkásszálló-albérlet-félcsöves háromságban tengődödöm. Vannak egészségügyi problémáim. Ennek sem lehet jó vége. Laktam abban a lakásban. Nagyon jó helyen van. Budapest külső részén, de így is nagyon jó a közlekedése. Boltok, Sztk, munkahelyek. Minden ott van helyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!