Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok bántalmazó...

Elfogadnátok bántalmazó szülőktől ingatlant ha nagyon nehéz élethelyzetben lennétek? Részletek a leírásban.

Figyelt kérdés

Nem tartotjuk szüleimmel a kapcsolatot. Nagyon gazdag, de nagyon rossz emberek. Annak ellenére hogy ők gazdagok nekem általában nem volt mit ennem, nem is a házban laktam hanem az alig fűtött pincében, bántalmaztak...

Most látom hogy árulják nagyszüleim lakását. A nagyszülők már rég meghaltak, idáig ki volt adva. Ha felkeresném őket valószínű a nevemre írnák, de az adósuk lennék egy életre. Onnantól örökké tartanom kéne a kapcsolatot, amitől nagyon szorongok. Nincs letiltás, menekülés. Onnantól a kezem valami féle morális bilincsben. Azt nem tehetem meg velük hogy a nevemre iratom, zárat cserélek, aztán tiltom őket minden létező platformon. Ez nagyon alávaló húzás lenne, renddőrségi ügyekkel, bűntudattal...

Persze most a munkásszálló-albérlet-félcsöves háromságban tengődödöm. Vannak egészségügyi problémáim. Ennek sem lehet jó vége. Laktam abban a lakásban. Nagyon jó helyen van. Budapest külső részén, de így is nagyon jó a közlekedése. Boltok, Sztk, munkahelyek. Minden ott van helyben.

2023. nov. 13. 10:28
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
19: Nem ház, csak panel lakás, de igen. Nekem az szinte mindennél többet ér. A biztonság.
2023. nov. 13. 11:53
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 16 os és a 19 es is, annyit tudok írni hogy a te döntésed.
2023. nov. 13. 11:56
 23/56 anonim ***** válasza:
73%

Elfogadni? 10 éve rájuk sem nézek.

Felőlem feldobhatják a papucsot, az sem érdekel, nemhogy BÁRMIT elfogadni tőlük.

2023. nov. 13. 12:00
 24/56 anonim ***** válasza:
92%
Mi az, hogy gyereket vállaltak, hidegben, pincében kellett élned, és te még mentegeted őket? Ugye ez rossz vicc?
2023. nov. 13. 12:34
 25/56 A kérdező kommentje:
Megfontolom. Igazából jó a több nézőpont. Mert a baráti köröm nagyon cooperatív. Itt GYK-n más véleményeket is látok. Amiket a környezetemből nem biztos hogy hallok. Az ilyesmi mindig jól jön. Szóval köszönöm az összes választ.
2023. nov. 13. 12:42
 26/56 anonim ***** válasza:
94%
Több nézőpont?! Ugye az megvan hogy kutyaként kezeltek?
2023. nov. 13. 13:26
 27/56 anonim ***** válasza:
27%

Alapvetően a kapcsolat megszakítás híve vagyok, de ha félig hajléktalan lennék, biztos hogy megpróbálnám ezt a lehetőséget, (de még ugye fel se ajánlották...).

Jópofizni nem szeretek, nem is vagyok jó benne, megpróbálnám minimalizálni a kapcsolatot. Sose lennék pont otthon mikor jönnének, pont dolgom lenne sajnos stb. Ugyanez a telefonhívásokkal.

Ha hivatalosan a nevemre kerülne az ingatlan onnan nyert ügyem lenne.

Ha csak úgy megengednék hogy lakjak benne az már nem annyira jó.

Na mindegy ha megpróbálod és nem jön be még mindig nem kerülsz lejjebb mint most vagy.

2023. nov. 13. 13:29
 28/56 anonim ***** válasza:
84%
De ha megpróbálod az életedet újra megkeserítik...
2023. nov. 13. 13:31
 29/56 A kérdező kommentje:
Durva dolgokat tettek. A legkönnyebb dolgom akkor lenne ha előre megfontoltan átverném őket. Ha azt mondanám írják a nevemre aztán soha ne keressenek, abba nyilván nem mennének bele. Jópofizni, ígérgetni, szívességeket tenni, végül mikor a nevemre írták átbaszni őket. Kemény, idegen tőlem. Az ingatlan viszont ingatlan. Egy vagyon, kb. az egyetlen esélyem az életben.
2023. nov. 13. 13:35
 30/56 A kérdező kommentje:
Még átgondolom, köszi.
2023. nov. 13. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!