Veletek volt olyan, hogy valaki szószerint tönkre akart tenni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 17:43
41/49 anonim válasza:
Ès csak nyèl..,fejszènek a nyele
42/49 anonim válasza:
Hát a fejsze nyele az iszonyat kemeny, azzal ölni lehet, főleg hogy ha nagy erővel sújtasz
43/49 anonim válasza:
Az biztos hogy lehetne
De azèrt az mi sem vagyunk pelenka üvegbôl
Biztos valamilye le/meg/el tört
Azt bezzeg felkaptàk ès mekkora ügylett belôle..hogy egy szerb ràcot tàmadàsèrt a sajàt otthonàban..de az hogy èn epmentem melettük nekemjött ès nyakonszùrtak pèntek este azt senki le se sz@rta (gondolok most a rendôrsègre)
44/49 anonim válasza:
Igen, 2018-ig engem egy csaj, akibe bele voltam esve, ő meg hitegetett. Azt nem tudom eldönteni, hogy kifejezetten engem gyűlölt vagy anblock a férfiakat. Mesélte, hogy 18 évesen megerőszakolták, de erre 50% esélyt adok, miután sok hazugsága kiderült.
45/49 anonim válasza:
Igen, egy pszichopata akit itt ismertem meg... azóta nem állok le senkivel privátban komolyabban beszélgetni :D
46/49 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyen egyébként velem is volt itt az oldalon. Egyesek itt töltik a szabadidejüjet trollkodással. Elkezdtem vele privátban beszélgetni, érdeklődött, azt hittem normális, kérdezte hol lakom, egyéb dolgokat. Utána kiderült, hogy egy elmebeteg, azért adta elő a segítséget, hogy utána visszaéljen vele, még nyilvánosan is kiírta. Letiltottam, csinált újabb profilokat, arról is írogatott.
2023. nov. 15. 12:52
47/49 anonim válasza:
Velem is hasonló volt, az elején jófejnek tűnt, egész éjszakás beszélgetések, videohívások, eljátszotta a tökéletest... aztán kiszedett olyan infókat amikkel később irányítani és zsarolni próbált.
48/49 A kérdező kommentje:
Jaj, ugyanez. Beszélgettünk a családomról is, utána elkezdte, ha nem csinálsz ezt meg azt, akkor ráírok erre és megmutatom neki, mit írtál, megkérdezem igaz-e. Akkor utána a nevét írogatta 20-szor, ha "éjfélig nem intézed el, akkor "XY".
2023. nov. 16. 14:53
49/49 anonim válasza:
Azért ezek nagyon durva dolgok! Főleg, hogy egyesek mit művelnek privát beszélgetésben miket művelnek... Amúgy nálam alap, hogy privát adatokat nem adok meg senkinek ismeretlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!