Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek volt olyan, hogy...

Veletek volt olyan, hogy valaki szószerint tönkre akart tenni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 17:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
94%

8# válasz nagyon tetszett.

"ganésági fok változó" Ez jó mondás, sajnos az exem magas szinten művelte. érzem, még felül lehet őt teljesíteni de próbálom felvértezni magam. Az legerősebb pajzsot amit házassági szerződésnek hívnak, valamint lakhelyemre bejelentkezés letiltásnak, már alkalmazni fogom.

2023. nov. 11. 20:52
 22/49 anonim ***** válasza:
89%

20as vagyok

Miböl gondolod hogy nôvagyok?:D

A bàtyàm cirkuszolàsa meg hogy 2èv felfüggesztettet kaptam ebbôl hogy következtetsz hogy nôlennèk…?

2023. nov. 11. 21:22
 23/49 anonim ***** válasza:
93%
23 as csak kötekedne. Siman megy a konverszació, béke van es unja magát kb ennyi nem kell többet említeni se, etetni a trollt, mert erre vár
2023. nov. 11. 21:24
 24/49 A kérdező kommentje:
20-as sajnos én is recsesztem erre, hogy megpróbáltam lerendezni, mert addig fajult. Engem rágalmazásért jelentett fel a pszichopata zaklatóm, kijött hozzám a rendőrség, lefoglslták s telómat, dr a végére meg megtudták mi ez, segítőkészek lettek. Utána napi szinten hívtak, fenyegettek, zsaroltak, összeverték a fejem. Én nem kaptam érte semmit, de úgy megfenyegettek és megvertek, hogy nem mertem lépni. Sajnos az ilyennek még neki áll feljebb.
2023. nov. 11. 21:26
 25/49 anonim ***** válasza:
73%

25 ös, hogy mert a zsarusag beavatkozása után még téged megverni, ha még a zsaruk is neked adtak igazat? Es nem csuktak le azutan ?

Hiszem amit mondasz, csak kivancsi vagyok

2023. nov. 11. 21:29
 26/49 anonim ***** válasza:
83%
En is ferfi vagyok, es nekem a barati korom fordult ellenem... konkret indok nem nagyon volt, talan csak annyi, hogy kisse narcisztikusan viselkedtem, mivel hat eleg nagy sikereket ertem el a karrieremben es penzugyekben 2020 korul. Es akkor vettem eszre, hogy tobb bizalmasom is (irigysegbol?) ellenem fordult... pletykakat hallotam vissza es seggfej modon bantak velem, verbalisan abuzaltak, amit korabban nem tapasztaltam. Nagyom szomoru csalodni tobb evig baratkent hitt emberekben. :( De most mar nem is bizok meg annyira senkiben sem.
2023. nov. 11. 22:02
 27/49 Bferike ***** válasza:
81%

Csak nem bejött a kriptózás ?

Szerintem a "csúcson" pont ugyanolyan magányos az ember, mint hajléktalanként a padon.

Egyszerűen elég sokszor valakinek, hogy irígy rád! Az emberi irígység pedig sokszor nagyon abszurd : akkor is jelentkezik ha egyébiránt látszólag semmi ok rá. pl. Magyarországon egy munkahelyen nagyon tudnak gyűlölni, ha mondjuk beszélsz valamilyen nyelvet.

2023. nov. 11. 22:24
 28/49 anonim ***** válasza:
13%

Az mitöl szégyen, hogy valaki ingyen szop?

Szerintem az inkább, ha valaki ezt pénzért teszi.

2023. nov. 11. 22:43
 29/49 anonim ***** válasza:
82%
28 as provokálni próbál. Incel. Pénztelen. Ja, az nem szégyen, ha a fél falut leszopja rózsika, ha ingyen csinálja. Erkölcsös akkor. Nem, szerintem az is ribizli, csak buta ribizli. Az okos ribizli pénzért csinalja. Mondjuk azert amit a 16 os leírt, bűncselekmény áldozata lett es ezert rendőrségi jelentés jár, rágalmazás es becsületsértés kategória. Egy ártatlan tinilány volt
2023. nov. 11. 22:53
 30/49 anonim ***** válasza:
95%

Az exem:)

Nem mellesleg fertőzésem is lett tőle, amitől szenvedek a mai napig (mert több mint valószínű hogy nem egyszer félredugott).

Amint szét mentünk pletykálni kezdett rólam, jóban lett a legjobb barátnőm pasijával, így elvesztettem a csajt.

2023. nov. 12. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!