Veletek volt olyan, hogy valaki szószerint tönkre akart tenni?
8# válasz nagyon tetszett.
"ganésági fok változó" Ez jó mondás, sajnos az exem magas szinten művelte. érzem, még felül lehet őt teljesíteni de próbálom felvértezni magam. Az legerősebb pajzsot amit házassági szerződésnek hívnak, valamint lakhelyemre bejelentkezés letiltásnak, már alkalmazni fogom.
20as vagyok
Miböl gondolod hogy nôvagyok?:D
A bàtyàm cirkuszolàsa meg hogy 2èv felfüggesztettet kaptam ebbôl hogy következtetsz hogy nôlennèk…?
25 ös, hogy mert a zsarusag beavatkozása után még téged megverni, ha még a zsaruk is neked adtak igazat? Es nem csuktak le azutan ?
Hiszem amit mondasz, csak kivancsi vagyok
Csak nem bejött a kriptózás ?
Szerintem a "csúcson" pont ugyanolyan magányos az ember, mint hajléktalanként a padon.
Egyszerűen elég sokszor valakinek, hogy irígy rád! Az emberi irígység pedig sokszor nagyon abszurd : akkor is jelentkezik ha egyébiránt látszólag semmi ok rá. pl. Magyarországon egy munkahelyen nagyon tudnak gyűlölni, ha mondjuk beszélsz valamilyen nyelvet.
Az mitöl szégyen, hogy valaki ingyen szop?
Szerintem az inkább, ha valaki ezt pénzért teszi.
Az exem:)
Nem mellesleg fertőzésem is lett tőle, amitől szenvedek a mai napig (mert több mint valószínű hogy nem egyszer félredugott).
Amint szét mentünk pletykálni kezdett rólam, jóban lett a legjobb barátnőm pasijával, így elvesztettem a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!