Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek volt olyan, hogy...

Veletek volt olyan, hogy valaki szószerint tönkre akart tenni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 17:43
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
89%
Férjem.
2023. nov. 11. 17:57
 2/49 anonim ***** válasza:
83%
Igen. 2 pasi is, első volt a férjem, 2 ik a baratom, aki meg is csalt es nem engedte azt se hogy elhagyjam, zsarolt azzal hogy nyilvánosságra hozza fotóimat, kirúgat a munkából es tönkretesz. Nem kert soha bocsanatot minden az én hibám volt. Tönkre akart tenni rendesen, mindenkinek mocskolt a hátam mögött mert neki fontos volt, hogy őt áldozatnak lassak, hogy ha esetleg elkapják ezzel azzal más nővel beszélni, kapjon megértést. Es akkor is ezt tette , mikor jól egyeztünk. Nem érdekelte az életcéljaim, az övéit kellett volna követni es közben próbálta szabotálni az en törekvéseim, es mindig azon agyalt, hogy hogyan tudjon ellenem bizonyítékokat gyűjteni, ha esetleg szakítani akarnák, éjjel titkon fotózott engem es kuldte a ribijének, es amiket írtam neki, azokat is mentette es kuldte szét, ha mondjuk féltékeny voltam es szomoru ezzel dicsekedett, hogy milyen elmebeteg vagyok
2023. nov. 11. 18:03
 3/49 anonim ***** válasza:
92%
Testvérem. Majdnem hajléktalan lettem miatta, de utolsó pillanatban fordult a kocka.
2023. nov. 11. 18:12
 4/49 anonim ***** válasza:
97%

2-ik ne ez már veszélyesen idióta..

Engem azzal zsarolt,hogy meg öli magát. El hagytam el vágta a kezét direkt,késsel. De közben kurvákat nézegetett,lehet túl jól főztem,takaritottam ezért nem akart el hagyni.🤣🤣🤣

2023. nov. 11. 18:16
 5/49 anonim ***** válasza:
96%

Azokat biztos nem csak nézegette, mar mint a ku.válsz, kedves 4 es.

Mondjuk az en pszichopatam is öngyilkossággal fenyegetőzött, képes vllt gombnyomásra sírni, de vegul kibukott belőle egyszer dühében hogy sose ölné meg magat egy pic.a miatt, tehat tiszta színház volt

Es nem egy nővel csalt akik tudtak rólam de en vltam a hivatalos tinó, aki senkiről nem tudott,sokaig.

2 es voltam

2023. nov. 11. 18:22
 6/49 anonim ***** válasza:
100%
*ku.vákat, elnezest
2023. nov. 11. 18:22
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen az ember minden éleszakaszában van. Nekem gimiben volt például egy ilyen csaj pasi miatt, egyetemen szintén, most a munkahelyemen egy középkorú nő akar lelkileg odatenni, hogy felmondjak.
2023. nov. 11. 18:31
 8/49 anonim ***** válasza:
97%

Igen 7 es vannak általában minden szakaszban, csak ganésági fok változó, meg a módszereik.

Olyan mint egy kompjuteres játék, ahol több szint van es minden szinten van egy mumus, akit meg kell találni.

Es minden szinten mas színe van vagy formája

2023. nov. 11. 18:37
 9/49 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Volt egy férfi akibe szerelmes voltam, ő tudta, és csak fájdalmat okozott. Tönkre is mentem lelkileg, de azóta már elmúltak az érzéseim és csak az undort, utálatot érzem iránta, sikerült túl lépnem rajta. Olyan dolgokat tett, hogy egy semminek éreztem magam, nőknek adott virágokat, olyanokat mondott hogy "egy vesztes vagyok", "én vagyok a legelmebetegebb a világon", "dugott már hozzám hasonló kis ri******at minden percben", kinevezett, teljesen megalázott. Meg akartam bosszúlni, de rájöttem hogy teljesen felesleges ilyen emberre pazarolni az időm.
2023. nov. 11. 18:38
 10/49 anonim ***** válasza:
16%
9 es, lehet meleg volt
2023. nov. 11. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!