Veletek volt olyan, hogy valaki szószerint tönkre akart tenni?
Nekem az egyik az alkoholista apám, aki vert. Olyannal is fenyegetett, hogy megöl.
A másik gyerekkoromban a gyerekorvos, mert irigy volt rám, hpgy jobban tanulok, mint a lánya, meg kitűnő voltam. Kihasználta, hogy az orvosom, addig is elment, hpgy mindenféle baromságot írogatptt a kartonomban, pszichiátraiai beutalót írt, mert influenzás lázasan hazaküldtek. Zaklatott, hívogatott, még éjjel is.
A másik most meg az egyik házas szomszédom, aki nem erőszakolhatott meg, meg nem dugtam vele (normálisan nwm is közeledett nem mint ha akartam volna tőle bármit, csak erőszakosan) ezért zaklat, meg kicsinál, zsarol, fenyeget, amit el tudsz képzelni. Bosszúból és mindent letagad, megfélemlít, bántalmaz. Lejárat, a gyerekeit, feleségét rám uszította, hazudozik rám mindenkinek. Előtte anyám egyik kolleganőjének a lányával csinálta, aki mpndta, hogy Budapesten is voltak ilyen ügyei, csak megfenyegette őt is és visszavonták. Ezért rúgták is ki anno. Ennyire elmebeteg állat nem létezik, de nem sorolom milyen agymenései dolgai vannak.
Sajnalom 12 es. De ha nem volt köztetek semmi, akkor miert ennyire dühös? Ennyi düh akkor szokott lenni, ha megszakad egy meglevö kapcsolat
Es miert vonta be a családját is
Mindegy nem az en dolgom, de sajnalom mindenestre
Igen, rokonaim.
Bíróságig ment az ügy, és ott nekem adtak igazat.
Évekkel ezelőtt kilettek fizetve egy ingatlanból, erről papírok készültek, amiket aláírtam én is, és ők is. Plusz közjegyző. És a tanuk.
Ők erre nem emlékeztek. Nem is értem.
Nagyot koppantak!
Kilencedikben a legjobb barátnőm elkezdett egy másik lánnyal is barátkozni, ami amúgy nem zavart, de aztán a másik lány rávette arra, hogy kezdjenek engem szekálni, vajon meddig bírom. Ugye a barátnőm kb minden titkom tudta, ezt mind kiteregették az osztályban, kiírták a wc falára, hogy egy krva vagyok, meg egy parkban egy padra felírták a telefonszámom, meg hogy ingyen sz0pok. Addig amúgy tök jóban voltuk, de ezek után teljesen lesokkoltam, a lábam nem akartam kitenni otthonról, pedig én aztán rohadtul semmit se ártottam nekik, ez volt a szórakozásuk. Volt valami iskolai rendezvény, amin kötelező volt ott lenni, és láttam, hogy kitettek rólam egy képet még általánosból egy szekrényre és körberajzoltak fszokkal, meg odaírták, hogy aki lát, az köpjön le. Konkrétan rosszul lettem, mentem a tanáriba elkérni magam, de akkor jött egy osztálytársam is, szólni az osztályfőnöknek, hogy ez a két csaj mit művel. Egy lány hazakísért, ezt a két csajt meg bevitték az igazgatóiba. Utána még pár napig csinálták, pl mentem haza és ordítottak utánam minden szart, meg myvipen a képeim alá irkálták, hogy mennyire ronda vagyok, meg tesóm képeit letöltögettét és úgy küldték tovább, h bajszot, meg szakállat rajzoltak neki, de pár nap után abbahagyták, mert az osztálynak a nagy része engem védett, őket meg kiközösítették. Az a csaj, aki a barátnőm volt, lebukott tőlünk, mert az utolsó két hónapban nem járt be egyáltalán iskolába, így lett vége, de mai napig nem értem, mi ütött beléjük.
A másik csaj egy osztálykiránduláson odaült mellém a vonaton, hogy hát ő mennyire sajnálja, legyünk már inkább jóban, meg tegyünk úgy, mintha semmi se történt volna, de úgy tettem, mintha nem is lenne ott, és az új barátnőim küldték el a francba.
Milyen rosszindulatú pszichopata baratnőd volt! Meg jó hogy nem tettél kárt magadban mert olyan csendes tűrős típus voltál.
Biztos nagyon irigyelt teged valami miatt, valami fiú miatt akit te kaptál meg, vagy sikeresebb voltal
Vagy lehet nem sikerült elcsábítania a barátod.
16# vagyok, semmi jele nem volt, állandóan együtt lógtunk, jól elvoltunk, egymásnál aludtunk, a szüleink is ismerték jól egymást. Aztán ugyanabban a városban egy másik házba költöztek, ahol ez a lány, akivel jóban lett, ugyanabban az utcában lakott. Engem egyáltalán nem zavart, hogy jóban vannak, aztán mégis valahogy ellenem indultak.
Fiú nem volt a dologban, addig nem nagyon érdekelt minket az ilyesmi, max sztárokért voltunk oda. Nála akkor lett a fiúzás téma, mikor ezzel a lánnyal lett jóban, de hát engem ez se zavart, h este, amikor már tényleg csak az utcabeliekkel lógsz, akkor ők erről tárgyalnak.
Anyukám is le volt amúgy döbbenve, hogy ezt műveli, mikor tényleg, ő is úgy bánt vele, ha nálunk volt, mintha ő is a lánya lenne. Hogy az ő szülei mit reagáltak, nem tudom. Bár gondolom otthon máshogy adta elő a történetet.
Az ellenségem aki règen a bátyàmvolt…egèsz drasztikus dolgok kellettek hogy vègelegyen az ôrületnek
Nekem nagy pènzbirsàg ès felfüggesztett 2èv
Neki sokòra teràpia
Ès az egèsz ô ès a felesège àltal kitalàlt hülyeségek miatt…addig szekàltak engem meg anyàmat ameddig el nem szakadt a cèrna..ès èn kaptam a feketepontot a törvènytôl…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!