Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyen az hogy egy 36 éves...

Szégyen az hogy egy 36 éves pasi az anyjàval él?

Figyelt kérdés
Sajnos 10 éve édesapám meghalt anyukàm màr mindjárt 70 éves elég sokat beteges testvérem nincs sajnos az életkörülmények nem valami fényesek nincs semmi luxus cikk nàlunk egyszerűen élünk eljàrok dolgozni becsületesen nem lettem egy lecsúszott alkoholista csak amikor pàran gúnyt űznek hogy mamahotelben laksz még mindig az nem esik jól. Amikor édesapàm meghalt pont dolgozni voltam sajnos bevàllaltam egy műszakot és pont akkor lett rosszul és nagyon megviselt lelkileg hogy nem lehettem otthon. Mivel nem élünk gazdagon valahogy így nem igazàn van sikerem a nőknél se okos tv semmi luxus van egy 21 éves autóm és mivel engem becsületesen neveltek a szüleim igyekszem most én segíteni inkàbb dolgozok többet hogy anyukàmat tàmogassam. Sokat nélkülöztek értem hogy tanulhassak és most én akarok segíteni tàmogatni de mindig van negatív kritika hogy miért élek még vele
2023. nov. 10. 23:04
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
90%
"volt menyasszonyom de lelépett nem anyàm miatt nem is a körülmények miatt csak 23 évesen még élni akart nem pedig csalàdot." Más nők is így vannak ezzel, élni akarnak, amit te kínálsz, nem élet, még akkor sem, ha van család, gyerek. "Több kapcsolatom is volt azóta de olyan nővel akinek nincs terve célja az életben nekem olyan nem kell." Pedig neked olyan kéne. Aki céltudatos, tervez, annak nem az a terve, hogy egy faluban eltemetkezve éljen, munka, gazdaság, anyós-ápolás, esetleg gyerekgondozás körforgásában egy nettó 290-t kereső férfi mellett, aki ebből még hitelt is fizet.
2023. nov. 14. 16:35
 52/53 A kérdező kommentje:
Te utolsó vàlaszoló. Làtom itt a kérdés értelmezése is gondot okoz. Ki a fene írta az àpolàst?? Àltalàban egy normális kapcsolatban közösen oldjàk meg a problémàkat mindent. Leírtam hogy apukàm meghalt akkor milyen apósról beszélsz?? A tàmogatàs csak pénz lehet?? Igen én ilyen maradi vagyok hogy a kis félretett pénzemet mindet befektettem igaz hogy van még hitelem de azt is ki tudom fizetni. De a nagy nagy vàrosi okos emberek megszóltak mindig is meg a sok eltartós kapcsolatban élő nők. Nàlunk senkit nem kell àpolni olyan szarul csinàlom a gazdàlkodàst is hogy néhàny szomszéd màr sàrgul az irigységtől hogy milyen szépen fejlődök. Az meg hogy nincsenek ilyen hiper szuper modern eszközök mint okos tv vagy bàrmi hasonló akkor sem tartom magam kevesebb embernek. Az hogy egy év alatt nem tudtam olyan hű de sok pénzt kitermelni mert tavaly is csak alig 4 millió bevétel volt most mi lesz velem..... szánalmas pàr ember aki megszólt hogy hogy élek. Nem vàgyok a nagyvàrosba soha nem is akartam ott élni nekem a nyugalom itt van. A volt menyasszonyom pedig egy gazdàhoz ment feleségül igen olyanhoz aki traktorozik földet művel és még annyit sem keres mint én. De ennyi sok értelmes komment utàn ràjöttem hogy nem az a lényeg hogy mit mondanak hanem az hogy ki mondja és ezt a sok becsületes közmunkás mondta ràm
2023. nov. 14. 21:25
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
52, te nem tudsz szöveget értelmezni, apósról egy árva szót sem írtam, anyukádat viszont hamarosan ápolni kell majd, ha most még nem is, pár éven belül, ez borítékolható, te írtad, hogy 70 körüli, beteges. De ha tényleg ilyen boldog, irigylésre méltó az életed, akkor miért írtad ki a kérdést, és miért érdekel, hogy néhány közmunkás beszól?
2023. nov. 14. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!