Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyen az hogy egy 36 éves...

Szégyen az hogy egy 36 éves pasi az anyjàval él?

Figyelt kérdés
Sajnos 10 éve édesapám meghalt anyukàm màr mindjárt 70 éves elég sokat beteges testvérem nincs sajnos az életkörülmények nem valami fényesek nincs semmi luxus cikk nàlunk egyszerűen élünk eljàrok dolgozni becsületesen nem lettem egy lecsúszott alkoholista csak amikor pàran gúnyt űznek hogy mamahotelben laksz még mindig az nem esik jól. Amikor édesapàm meghalt pont dolgozni voltam sajnos bevàllaltam egy műszakot és pont akkor lett rosszul és nagyon megviselt lelkileg hogy nem lehettem otthon. Mivel nem élünk gazdagon valahogy így nem igazàn van sikerem a nőknél se okos tv semmi luxus van egy 21 éves autóm és mivel engem becsületesen neveltek a szüleim igyekszem most én segíteni inkàbb dolgozok többet hogy anyukàmat tàmogassam. Sokat nélkülöztek értem hogy tanulhassak és most én akarok segíteni tàmogatni de mindig van negatív kritika hogy miért élek még vele
2023. nov. 10. 23:04
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Itt most valami megint nem kerek.

Nem adtál el semmit (milyen semmit?), folytattad a gazdálkodást munka mellett, mégsincs pénzed???

Munka melletti gazdálkodásból is van jó bevételed, és még a kettőből sincs elég pénzetek?

Vagy már a szüleidnek se ment jól a gazdálkodás (ezért van még hitel?), de te vered a melled, hogy mégis csinálod, munka mellett? Akkor nem járnátok jobban, ha eladnátok az egész falusi kócerájt és beköltöznétek a városba? Gondolom arra elég lenne, hogy kinullázd magad, a városban lakva meg valami normális másodállást is nézhetnél, ha muszáj...

Egyébként hiába írja mindenki ilyen megvetően ezt az "otthonbarakást", nagyon sok idős önként megy otthonba (maguknak választanak ki NORMÁLISAT), és kapaszkodjatok meg, még jól is érzik magukat. Nekem az egyik nagyim is beköltözött, mi még csak meg sem említettük neki, ráadásul még akkor teljesen el is látta magát, és anyukám is mondta, hogy ez a terve, ha úgy érzi, hogy egyedül már nem megy.

2023. nov. 13. 14:20
 42/53 A kérdező kommentje:
39 es kommentelő. Mit csinàlt anyàm? Megszűnt a munkahelye varrónő volt dolgozott itthon is két kezi munkàsok voltak apàm is TSZ ben dolgozott de szívbeteg lett és nem a tükör alatt ültek. Utazàs hobbi???? Nem utazok sehovà nem is szerettem soha. Nem vàsàrolok a boltban hitelben anyàm sem mert igaz hogy nem élünk gazdagon de ami kell megvan mindenünk. Lehet ilyen unalmas szar emberek vagyunk akik maguknak termelnek meg mindent a boltban is csak azt vesszük meg ami a legfontosabb tartunk àllatokat zöldséget gyümölcsöt mindent magunknak termelünk és a kis 290 ezer nettó fizetésem plusz ami még a gazdàlkodàsból van nekünk bőven elég. Ki kell próbálni mindenkinek a falusi életet egy kis önfenntartó gazdàlkodàst és minden màs lesz nem kell itt anyàm mellett számolgatni nehogy màr még éhen haljunk hó végén.... Ezért maradok én tâvol az emberektől mert nagyon sok a rosszindulat az hogy a 15 éves lànyok szülnek az nem szúr szemet senkinek engem viszont meglátnak hogy otthon lakok. Autóm van van hàz ahol éljek munkahelyem van dolgozok becsületesen ki tudom fizetni amit kell van hobbim is. De a kommentek alapjàn még inkább ràjöttem milyen mocskos egy vilàgban élünk mert akik engem megszóltak pont nekik nincs igazi életük.
2023. nov. 13. 22:07
 43/53 anonim ***** válasza:
90%
Ha te így boldog vagy, ne érdekeljen, mit mondanak mások. Bár van egy olyan gyanúm, hogy nem azért bizonygatod, hogy olyan jó neked, mintha marha boldog lennél. Legalábbis a kezdő kérdésed meg a legutolsó kommentedhed enyhe ellentétben áll. Nem kellene válogatnod a nőkben, valld be, hogy cselédet keresel (betegeskedő, mérhető jövedelemmel nem rendelkező anyád ápolása, telek gondozása). Nem túl kecsegtető senkinek, nem vagy abban a helyzetben, hogy válogass. A munkatársaidnak nincs igazuk, ez nem mamahotel, amiben vagy, hanem bitang nagy csapda.
2023. nov. 13. 22:20
 44/53 anonim ***** válasza:
87%

De nem boldog, mert akkor nem írta volna ki a kérdést.

Kérdező, tele vagy már most indulattal és megkeseredettséggel a helyzeted miatt, ez làtszik, de sajnos a te döntésed volt az, hogy ezt az életet választod, szembe kell nézned a döntéseid következményével.

A 15 éves terhes lányok nem tudom, hogy jönnek ide, ezt is csak azért írod, mert már nem tudsz mivel érvelni, azt se tartja senki normálisnak, se ettől függetlenül továbbra sem akar kb. senki a házastársa szüleivel élni.

Arra se válaszoltál, amúgy mit lehet veled egyáltalán csinálni? Mert látszólag semmit, a feleségednek annyi jutna, hogy munka után mehetne haza a földrekre dolgozni és ápolni az anyád, meg a hiteledet fizetni, hát ez ám az élet, mindenki erre vágyik. Ja nem.

Mellesleg, gondolkozz el, hogy valamit iszonyat rosszul csinálsz, ha keresel közel 300 ezret, meg állítólag magad termelsz meg mindent otthon, és mégis sz*rul éltek, mint a kérdésedben írtad.

De ha az a véleményed, a nőkkel van gond, mert nem akarnak 0-24-nem dolgozni azért, hogy cserébe a veteményesedben dolgozzanak meg anyádat ápolják, akkor tényleg jobb neked, ha egyedül maradsz. Csak akkor tudd elfogadni, mert ez most látszólag nem megy.

2023. nov. 14. 06:00
 45/53 anonim ***** válasza:
22%

Kedves kerdezo. It ne vard hogy sokan megertsenek.ItT akkor ertenenek meg ha te akarnal mindent leszedni anyukadrol.AKKOR FASZA GYEREK LENNEL.

A KORODBELINEK AZ A TREND A SZULOKET AHOGY LEHET LESZEDNI.Ha ezt tenned te lennel a legjobb ember.

TE ELETED. MINDENKI UGY EL AHOGY AKAR.

TE IS.

2023. nov. 14. 09:48
 46/53 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező, nem szégyen, egyáltalán nem az! Nagyon is becsülendő, hogy nem hagyod el anyukádat. De mint mindennek, ennek is megvan az ára. Ahhoz, hogy valaki ezt az életet válassza melletted, nagyon kell szeretnie téged. Sajnos ennyi munka mellett senkire nem tudsz annyi időt fordítani, hogy igazán megismerjen és megszeressen. Olyan nőre lenne szükséged, aki hasonló körülmények között él, és nem ijed meg a nehézségektől. Remélem, találsz majd egy ilyet.

N

2023. nov. 14. 10:19
 47/53 anonim ***** válasza:
83%

45, te nem vagy normális, bár ez az írásképeden is látszik. Egyáltalán nem divat lehúzni a szülőket, max. te mozogsz ilyen körökben, de nem csak ez a két véglet létezik, hogy vagy lehúzod vagy feláldozod érte az életed.

Van az a normális, egészséges középút, hogy a szülőd mindent megteremtett magának az önálló időskorhoz, mert volt ennyi esze és nem rád akart telepedni (mint a kérdező anyja), de te segítesz neki mégis, ha szükség van rá.

2023. nov. 14. 11:42
 48/53 A kérdező kommentje:
44 es. Nem vagyok én tele indulattal és mit lehetne csinálni mellettem? Írtam is hogy van hobbim. És mit csinàlna a feleségem vagy baràtnőm ha lenne? Nem kellene 24 ben dolgoznia és a hitelemet is ki tudom fizetni egyedül senkire sem szorulok anyàmat se kell ápolni mert köszöni szépen nagyon jól van amit meg tud a kertben csinàlni ő csinàlja amíg dolgozok. Nem miatta nincs barátnőm mert lehetne bàrmikor de nem kell. A körülmények pedig most a mai szép jó vilàgban melyik nő vàgyik a vidéki életre? Mert itt műkörmös és akkor mi lenne vele. 4 évig laktam vàrosban amikor a középiskolàt jàrtam elég is volt belőle.
2023. nov. 14. 11:46
 49/53 anonim ***** válasza:
84%

48.

Anyukád ellátja a kertet és neked kell fürdetni?

Nem egészen értem. Mi anyukád betegsége, ami miatt áldozatosnak állítod be az érte tett ápolást?

2023. nov. 14. 12:32
 50/53 anonim ***** válasza:
74%
Én nem értelek. Ha neked minden jó úgy, ahogy van, akkor miért született a kérdés?
2023. nov. 14. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!