Sajnos 10 éve édesapám meghalt anyukàm màr mindjárt 70 éves elég sokat beteges testvérem nincs sajnos az életkörülmények nem valami fényesek nincs semmi luxus cikk nàlunk egyszerűen élünk eljàrok dolgozni becsületesen nem lettem egy lecsúszott alkoholista csak amikor pàran gúnyt űznek hogy mamahotelben laksz még mindig az nem esik jól. Amikor édesapàm meghalt pont dolgozni voltam sajnos bevàllaltam egy műszakot és pont akkor lett rosszul és nagyon megviselt lelkileg hogy nem lehettem otthon. Mivel nem élünk gazdagon valahogy így nem igazàn van sikerem a nőknél se okos tv semmi luxus van egy 21 éves autóm és mivel engem becsületesen neveltek a szüleim igyekszem most én segíteni inkàbb dolgozok többet hogy anyukàmat tàmogassam. Sokat nélkülöztek értem hogy tanulhassak és most én akarok segíteni tàmogatni de mindig van negatív kritika hogy miért élek még vele
Kik űznek gúnyt belőle, hogy anyukáddal laksz? Számít a véleményük? Akik gúnyolnak emiatt, azoknak sosem fogsz megfelelni. Mondták az albérletet, de az autódba is beleköthetnek, hogy régi, vagy bármibe, hogy jobban érezzék magukat. Neked kell tudnod, hogy mit akarsz az életben elérni. Szeretnél-e barátnőt/feleséget, családot, gyerekeket, házat, kutyát? Én például nem szeretnék már gyereket, barátnőt is csak olyat aki nekem megfelel, és én is neki.
2023. nov. 11. 04:26
12/53 anonim válasza:
A gúnyolódóknak vágj vissza olyan dolgokkal, amik nekik kényes, vagy rosszul esik. Ha nem akarod, akkor engedd el a füled mellett, mintha meg se hallanád. Az ilyen embereknek hiába is magyaráznád a dolgaidat, hogy miért? Ők úgysem értenék meg. Valószínűleg 18 évesen elköltöztek otthonról, a szüleiket, rokonaikat le se sza*ják. Vagy csak akkor mennek hozzájuk ha pénz kell, vagy le kell passzolni a gyerekeket. Lehet nem is boldogok, csak teljesítettek egy vagy több társadalmi elvárást. Mindenképp azt tedd amit te szeretnél, és ne másoknak próbálj megfelelni.
2023. nov. 11. 05:14
13/53 anonim válasza:
Èn is azt mondom, hogy azt tedd, amit TE szeretnél, amit igazán szeretnél.
Nem mindenki vágyik családra, nöre meg gyerekre, nem kell erre vágynod csak a társadalmi elvárások meg a csúfolódók miatt. Ha arra vágysz, hogy anyukádat támogasd, akkor éljetek így. Senkinek semmi köze hozzá. De ha benned van, hogy mennél, akkor menj. Anyukád is lehet örülne, ha kirepülnél. Vagy mondott ezzel kapcsolatban valamit?
2023. nov. 11. 06:42
14/53 anonim válasza:
Anyai nagybátyám a nagymamámmal élt, nem akarta magára hagyni. Senki nem csúfolta emiatt, igaz, akkor más világ volt. Nagyon jóképű volt, szerették a nők, mégsem nősült meg.
2023. nov. 11. 07:37
15/53 anonim válasza:
te dolgod a te életed. ha neked igy jó akkor legyen igy vagy anyukåd kérdezi hogy miėrt nincs barátnöd?
2023. nov. 11. 07:47
16/53 anonim válasza:
Ha neked megfelel ez az èlet akkor nem szègyen. Ne mások vèlemènyèvel foglalkozz.
2023. nov. 11. 08:04
17/53 anonim válasza:
Egyáltalán nem szégyen, inkább becsülendő, hogy az idős anyukadrol gondoskodsz. A "mamahotelt" az élősködőkre szokták érteni.
Én a szüleimmel lakom mert gondoskodni kell róluk, de engem hidegen hagy ki mit gondol. Bár én eddig csak pozitív visszajelzés kaptam ezért, olyan nővel még szóba sem allnék akit zavar, hogy gondoskodom a szeretteimről. Inkább vágjam be őket egy elfekvőbe mert az az aranyasoknak jobban hangzik? Bár valószínűleg más temperamentumú emberek vagyunk, mert ha nekem egyszer mondana valaki ilyet visszakezből szájba vágnám
2023. nov. 11. 08:38
18/53 anonim válasza:
Szia! Nekem nőként (27/l) imponálna ,mert tudnám, hogy ha a társam ilyen, akkor engem sem fog soha cserben hagyni. Viszont az ismerkedés bonyolult, remélem találsz olyat, aki megbecsül :) Sokkal többet ér ez ,mint 3 okos tv, vagy a többi felszínes elvárás. Persze fontos, hogy a párodra jusson majd időd, és a teendőid mellett fontosnak érezze magát.
2023. nov. 11. 08:42
19/53 anonim válasza:
Szerintem inkább az a baj, hogy azt gondolod, azért nincs sikered a nőknél, mert nincs xy luxuscikked... Ha így állsz hozzájuk ismerkedéskor, nem csoda, hogy nem lesz belőle hosszútávú dolog.
A másik, oké, együtt laktok, segíted, de mennyire tudtál leválni olyan szempontból, hogy ha jön egy párkapcsolat, akkor tudd azt első helyre tenni, hogy ha lesznek gyerekeitek, ne minden arról szóljon, a mama mit akar, ne egyedül kelljen elmenni a feleségnek szülni, mert a mama épp akkor érzi magányosnak magát.. ezekre válaszolj őszintén magadnak és kiderül, van e esélyed egy normális párkapcsolatra.
2023. nov. 11. 08:48
20/53 anonim válasza:
A te esetedben inkább dicséretes. Mindig kell nézni a körülményeket is. Emberileg topon vagy. Kérdés, hogy hol vagy te ebben a történetben, és mit szeretnél elérni, mire vágysz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!