Szerintetek mennyire gáz, vagy nem gáz az, ha 36 éves férfi az Édesanyjánál él?
Figyelt kérdés
N2015. okt. 24. 02:07
1/16 anonim válasza:
minden eset más mindig külön meg kell vizsgálni az okokat és körülméyneket
5/16 anonim válasza:
Alapvetően gáz, de lehet oka van! S nem biztos, hogy a palinál van az az ok.
6/16 anonim válasza:
Első blikkre inkább óvatosságra intő jel, mint ciki. Érdemes kideríteni az okot, és aztán megítélni.
Gyakrabban fordul elő, hogy valami nem stimmel egy ilyen pasinál, de olykor az is előfordulhat, hogy egy szakítás vagy válást követő ideiglenes állapotról van szó.
7/16 anonim válasza:
Miert lenne gaz? Ha van kulon eletuk es altalaban ez szokott a szitu lenni , miert lenne problema??
Erdekes azon nem problemaznak a tyukok ha ok 40 evesen is otthon elnek... de a pasit megitelik. Pff...
8/16 anonim válasza:
szerintem annyiban gáz, hogy ő tuti nem az a típus, aki képes családot fenntartani. az első problémánál rohanna anyukához. különben nem lenne igénye arra, ha féri lenne, hogy anyukával éljen
9/16 anonim válasza:
szerintem gáz, ha egy nő vagy akár egy férfi az anyjával él ennyi idősen... egyrészt kérdéses, hogy fenőtt-e, mésrészt, ha eddig nem önállósodott és nem vált le a szülőről esetleg egzisztenciális okokból, akkor valaha fog-e... vagy mindenben a szölő segíti... ha igen akkor fenn áll annak a veszélye, hogy ilyenkor a szülő jogot formál arra, hogy mindenbe beleszóljon. De ne legyen igazam!
10/16 anonim válasza:
Nálam ezért kizáró ok, mert az exem élt így. Rettenetes volt. Az ok, az volt, hogy a bedőlt hitelei miatt elárverezték a házát, kocsiját, ezért nem maradt más, csak a szülei. Valószínűleg rátesz a nemleges válaszomra az is, hogy a szülei konkrétan elmebetegek voltak. Szinte esélytelen volt, hogy összeköltözzünk, hiába kerestem jól. Nem ítélem el a hitele miatt, de valahol magának okozta a helyzetet, mert úgy vett fel összevissza hiteleket, hogy tudta, hogy nem fogja tudni kifizetni, folyamatosan kölcsönkért másoktól. Szerintem amúgy ebben a korban az embernek már jó eséllyel házasélete, gyereke van. Illene elszeparálódni a szülőktől. Tehát így utólag már nem jönnék össze vele az tuti, legyen akármilyen megnyerő és jóképű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!