Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat hónap után is tud várni egy férfi a nöre, hogy ne akarna töle szexet?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 15:58
2/7 anonim válasza:
Persze,miért ne?
Csak a férfi el tudja hinni a nőnek,hogy egyszer azért majd tényleg lesz szex,nehogy ez egy olyan várakozás legyen ami soha nem ér véget.
3/7 anonim válasza:
Tud. A parom 2 evig vart ram, 3,5 eve vagyunk egyutt.
18/L
4/7 Noren1989 válasza:
#3aska, azért nem mindegy, hogy a fiatalkorúság miatt vár, vagy önszántából.
Nos, meglehet, de akkor valamilyen módon kielégülést kell okoznia a nőnek (bazijó beszélgetések, törődés, értelem, stb.).
26/F
5/7 anonim válasza:
En ezt sose értettem, anno kívártam en is a fel evet, s utána mi valtozott, szerintem semmi. mindig meg kellet játszani, hogy ne ugorjak rá mar azonnal, nagyon jo. igy is minden párkapcsolati szempontból a nőknek kedvez minden, legalább ha kedvelitek a pasit ne húzzatok mar ezzel is az agyat évekig.
6/7 anonim válasza:
ha nem adod oda magad és ki sr elégited akkor keres masikat vagy melletted van is neki ojan
sok pasinak van szeretője pont a tiednek ne lenne
nekem is van plusz két csajom akit néha megrakokvagyleszop.
7/7 anonim válasza:
Ja, tud várni, csak közben megdug másokat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!