Ez normális hogy anyám ennyit érdeklődik irántam?
Lassan 4 hónapja kiköltöztem külföldre a munkám miatt és itt is tervezem a jövőmet. Amióta elköltöztem a szüleimtől az anyám minden nap ír 1-2x hogy hogy vagyok, mit csinálok, hogy megy a munka, van-e valami új stb.
A kapcsolatom anyámmal mindig az átlagos kategóriába tartozott. Én sohasem voltam az a nagyon beszédes, szókimondó, de engem ez már egy kicsit idegesít.
Anyàmnak nem szeretném elmondani hogy ne írkálgasson, mert nem akarom megbántani, de ez normális, hogy ennyit érdeklődik mióta elköltöztem?
24L, a szüleimnek én vagyok az egyetlen 1 gyerekük
28/Hufnágel Pista!
Meg fogsz lepődni, elolvastam a hozzászólásaidat és megértelek.
Úgy érzem, szeretetre vágyódsz, tőlem látatlanban is megkapod. Nem bántottak meg a szavaid, inkább vidámabb lettem.
Örülj velem, mert valaki melletted áll!
Akkor leírom úgy is hogy a frusztrált, sérült agyad is megértse az uzenetet amit mondani akartam azzal amit leírtam.
- Igen, normális hogy egy édesanya aggódik és keresi a lányát.
- Igen, normális hogy az emberek szeretik a családjukat és érdeklődnek a másik iránt.
- Normális ha kitudod és kiakarod mutatni a másiknak azt hogy szereted.
- Normális a jó viszony szülő- gyerek között…
- nem egy nagyon megerőltető dolog leírni 3 mondatot, itt megtetted idegeneknek, anyukádnak is megtehetnéd
Sajnos nem lehet visszamenni a múltba és bepótolni a kihagyott beszélgetéseket, találkozásokat. Érdemes megbecsülni minden napot amíg itt vannak velünk.
31: 😄 Sikerült zavarbahozni. Am úgy vagyok a GYK-val mint más a tv-vel, leköt. Gondoltam írok egy őszinte véleményt hogy jobb legyen a statom. Ez nem jött össze, utána javarészt trollkodtam. Nem bírom nem követni ezt a posztot. Legjobb valóságshow ever.
Nem számítottam rá hogy én is így belefolyok a játékba, de örülök. Van egy bajtársam. 🥳🥳🥳😄✌️
Már megint csúsztatsz, 32-es, a szeretet és az érdeklődés véletlenül se szinonimája a napi kétszeri telefonnak, üzenetnek! Sőt, a szeretet kimutatása se egyértelműen pozitív, ha az a másik számára megterhelő. Az igazi szeretet empatikus és mértéktartó, és képes belátni, hogy a szeretet tárgyának mi a kellemes. A kérdező itt 1 db kérdést írt ki. Ha valaki arra kötelezné, hogy naponta kettőt írjon ki, azt valószínűleg nem élvezné.
A "kitudod" és "kiakarod" helyesírása tekintetében javaslom a 4. osztályos nyelvtankönyvet, tudod, azt, amit tízévesek használnak, fog a te roppantul egészséges és jólnevelt agyad ott találni valami érdekeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!