Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy anyám ennyit...

Ez normális hogy anyám ennyit érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja kiköltöztem külföldre a munkám miatt és itt is tervezem a jövőmet. Amióta elköltöztem a szüleimtől az anyám minden nap ír 1-2x hogy hogy vagyok, mit csinálok, hogy megy a munka, van-e valami új stb.

A kapcsolatom anyámmal mindig az átlagos kategóriába tartozott. Én sohasem voltam az a nagyon beszédes, szókimondó, de engem ez már egy kicsit idegesít.

Anyàmnak nem szeretném elmondani hogy ne írkálgasson, mert nem akarom megbántani, de ez normális, hogy ennyit érdeklődik mióta elköltöztem?

24L, a szüleimnek én vagyok az egyetlen 1 gyerekük

2023. nov. 8. 19:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
33%

A szeretet nem kell, hogy folyamatos kontrollal járjon! Tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy ezek szinonimák! Attól, hogy szeretünk valakit, még nem kell, hogy minden napja összes részletéről tudjunk!

Amúgy meg nem tudom, mit zagyválsz a családommal megszakított kapcsolatomról.

2023. nov. 8. 21:22
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Mi az hogy kontroll? Miért kontroll az, ha ráír a lányára, hogy hogy van, naponta ? Ez kontroll ? Hogy akarja latni hogy jól van, nem raboltak el nem drogaltak be, nem ütötték le?

Nem ertem neked ez h sms ezik az anyja 2 szer egy nap miert szinonima a kontrollal? Mit kontrollal ? A szűzhártyáját ??

2023. nov. 8. 21:25
 13/35 anonim ***** válasza:
81%

Normalis család tartja a kapcsolatot egymással, szerető kötelék megmarad es elkísér bárhova a világban. Akinek ez teher, az nagyon furcsa ember.

Manapság mindenki gyerekkora olyan szar, hogy 18 evesen elköltözik, vagy inkabb elmenekül es utana szakít a szüleivel. De nem ez a normalis. Nem ezt értik “jó családon”

2023. nov. 8. 21:28
 14/35 anonim ***** válasza:
38%

Nem az élet része, hogy az embereket leütik meg bedrogozzák! Ha te ilyenektől félsz, akkor súlyos szorongásod van! Igen, ha naponta be kell számolni minden apró lépéséről, az kontroll. Sajnálatos, ha ezt te nem érted. A szűzhártyát hogy sikerült idehoznod? Hiányzik neked a sajátod?

13-as, a kapcsolattartás nem napi kapcsolattartást jelent! 18-ról és szakításról pedig csak te beszélsz, a kérdező - valószínűleg gazdasági okokból - önállóan külföldre költözött 24 éves felnőtt.

2023. nov. 8. 21:55
 15/35 anonim ***** válasza:
76%
De igen a napi elet része sajnos manapság! Bagdy Emőke fiat is megölték külföldön pedig egy 50 es férfi volt! Ne beszelj nekem hogy en alaptalanul szorongok!
2023. nov. 8. 21:58
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

Nem azt írta hogy be kell számoljon minden apró lépésről 14 es!!

Nem olvasod figyelmesen a kerdest ! Azt irta h rair az anyja 2 szer egy nap! Z nem non stop kontroll hogy megkerdi hogy vagy élsz még? Szegyelld magad !

2023. nov. 8. 21:59
 17/35 anonim ***** válasza:
32%
Az élet veszélyes, de a szülő ezzel nem tud mit kezdeni. Jobb lenne neki ha tudná hogy a gyereke pl. súlyos beteg? Nem hinném. Erre van a szoc háló. Mentő, rendőr.. Ha tartják a kapcsolatot attól még veszélyben van mint mindig mindenki. Nincs összefüggés.
2023. nov. 8. 22:22
 18/35 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van , jobb ha nem tudja ha beteg

Ott rohadjon majd ha megdöglik, valaki csak értesít

2023. nov. 8. 22:24
 19/35 anonim ***** válasza:
38%

A nénikéje szégyellje magát, 16-os! Ki az úristennek képzeli magát, hogy ilyen hangot üssön meg velem! Nem vagyok a kutyája, de nem is lennék! Na állítsa le magát, de gyorsan!

Ha magának az az etalonja, hogy az élet veszélyes, mert a maga Szent Bagdy Emőkéjének (tudja mennyi az óradíja a szerencsétlennek? 50 ezer Ft!) véletlenül épp megölték a fiát, akkor magának komoly baj van a fejében! Mint ahogy akkor is, ha úgy képzeli, hogy mindezért az anyja a felelős, mert nem hívta naponta kétszer, hogy megkérdezze, mit reggelizett, mert ha hívta volna, nem ölték volna meg!

2023. nov. 8. 23:04
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam hogy Bagdy felelős lenne bármiert, úgy néz ki, hogy jól tudod a szavakat kiforgatni!

Azt mondtam, hogy rossz dolgok történnek!

2023. nov. 8. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!