Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy anyám ennyit...

Ez normális hogy anyám ennyit érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja kiköltöztem külföldre a munkám miatt és itt is tervezem a jövőmet. Amióta elköltöztem a szüleimtől az anyám minden nap ír 1-2x hogy hogy vagyok, mit csinálok, hogy megy a munka, van-e valami új stb.

A kapcsolatom anyámmal mindig az átlagos kategóriába tartozott. Én sohasem voltam az a nagyon beszédes, szókimondó, de engem ez már egy kicsit idegesít.

Anyàmnak nem szeretném elmondani hogy ne írkálgasson, mert nem akarom megbántani, de ez normális, hogy ennyit érdeklődik mióta elköltöztem?

24L, a szüleimnek én vagyok az egyetlen 1 gyerekük

2023. nov. 8. 19:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%

Es hogy jön ide az óradíja? Ja mert ha magas, akkor nem kell sajnálni, hogy megölték a fiát? Hol vág ez témába?

Atyaeg !

2023. nov. 8. 23:13
 22/35 anonim ***** válasza:
81%
Én 36N vagyok 3 éve van saját lakásom és minden nap beszélek anyukámmal pedig míg otthon voltam rengeteget veszekedtünk. De el se tudnám képzelni már egy napomat hogy ne beszéljünk. Fogsz te még sírni ha már Anyukád nem fog írni én pl már most görcsbe rándul a gyomrom hogy mi lesz velem ha ő nem lesz ez az élet rendje de még is szóval szerintem örűlj hogy keres és inkább te is beszélgess vele ne csak ő kezdeményezzen Anyukád csak egy van és el se tudod majd képzelni hogy milyen lesz ha nem lesz.
2023. nov. 9. 08:21
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Nőjél fel, te 36 éves, ijesztő, ha bőven felnőttként úgy rettegsz az anyád majdani elvesztésétől, mint egy magatehetetlen kisgyerek! Van élet anya nélkül, és arra neked is képesnek kell lenned!
2023. nov. 9. 10:02
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
Drága 23/23 as válaszoló én arról nem tehetek, hogy valószínűleg te annyira nem szereted Anyukádat, hogy téged nem rettent meg a halála vagy hogy már nem lesz Anyukád. Teljesen mindegy szerintem hogy 30, 40, 50, 60 vagy akár hány éves vagy ha szeretted anyukádat kicsit vele halsz de ezt hiába magyarázom olyan embernek aki ezek szerint nem szereti az anyukáját. De nem vagyok naiv tudom nagyon jól, hogy nem mindenkinek jó a kapcsolata a saját anyukájával én ezt alá írom viszont a kérdező erről nem írt és ide le merem tenni a nem létező kalapom hogy ha nem írna anyukája akkor meg az lenne a problémája.
2023. nov. 9. 11:50
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nagyon gusztustalan ami itt megy, sérült felnott emberek próbálnak többnek tunni azzal hogy l*szarják azokat akiknek az életüket köszönhetik. Nem kell megpróbálni lenyomni mindenki torkán hogy beteges az ha szereted a családodat. Nekem sajnos már nincs lehetőségem beszélni apukámmal mert meghalt. Hiába akarom felhívni hogy elmondjam mi történt ma velem, hogy elromlott a kocsim vagy hogy mit ettem ebédre. Nem tudod mikor fogod utoljára megkérdezni anyukádtól hogy hogy van vagy elmondani a legapróbb problémádat…mindenki próbáljon annyi idot tolteni a szüleivel és a szeretteivel amennyit csak tud…mert az baromira fáj ( egy normális értékrendű embernek) amikor hiába keresed, mert már nincs ott.

Sajnálom ha neked rossz a kapcsolatod a szüleiddel, próbáld meg helyre hozni ameddig tudod.

28/N

2023. nov. 9. 15:01
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Csúsztatsz ám rendesen, 25-ös! Senki nem a szeretet betegességéről beszélt, hanem a nyakára ülés betegességéről. A másik felet ugyanis ez zavarja, csak nem mer szólni. Arról se fantáziáljatok, hogy majd vissza fogja sírni, amikor majd nem lesz, mert nem az az alternatíva, hogy mindent vagy semmit, naponta kétszer zavarni, vagy soha, hanem egy normális, mindkét fél számára kényelmes gyakoriság.
2023. nov. 9. 18:11
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Én az anyukám egyik fia vagyok. Ő 89 évesen meghalt. Azóta is minden nap sokat beszélgetünk, sok jó tanácsot kapok tőle. Most 70 éves vagyok és már ő beszél az én hangomon a gyerekeimhez arról, hogy mi történik az unokáimmal. Ünnep az év, amikor találkozunk.
2023. nov. 9. 18:40
 28/35 anonim ***** válasza:
19%
27: Átérzem bro. Kamaszként gonbáztam. A sok ember nem érti meg hogy a halott anyád vagy. Én átérzem. Pszichotikus egyszemélyes családterápia LSD-n. Na azt még nem próbàltam, pedig biztos nagy élmény. 😄✌️
2023. nov. 9. 19:52
 29/35 anonim ***** válasza:
75%
Nem csúsztatok, csak te nem akarod megérteni amit mások válaszolnak. Sajnállak.
2023. nov. 9. 19:56
 30/35 anonim ***** válasza:
76%
Dehogynem csúsztatsz. Olyasmit cáfolsz, amit senki nem állított, mert a tényleges állítást nem tudod cáfolni.
2023. nov. 9. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!