Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akit szintén...

Van itt olyan, akit szintén nem támogattak a szüleik lustaságból?

Figyelt kérdés
Nem cipelték különórára, nem fizettek különóráért, ha egyetemre készült, azt mondták, hogy kényelmi szempontból a legközelebbit válassza, cipekedésben, költözésben nem segítettek, látogatni nem látogatnak.
2023. nov. 4. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Férjem szülei. Midnenből a legközelebbit és a lehető legrövidebb ideig. Van pl. olyan papír, amit azért nem csinált meg, mert a minimális vizsgadíjat ki kellett volna fizetni az iskolának és arra sem voltak hajlandóak. Nem voltak csórók, csak a piára meg a cigire jobban kellett apósnak. Most meg ha meg akarja csinálni, akkor mehet 600 ezerért elvégezni. Köszi!
2023. nov. 4. 16:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es dettó. Vidéki vagyok 2007-ben érettségiztem, sokan jártak nyelvtanárhoz a nyelvvizsgák miatt, már akkor plusz pontot ért a felvételin, meg mondjuk ha nem ment a matek akkor abból jártak még tanárhoz jellemzően. Aki meg olyan irányba ment, az ment biológia, kémia, fizika tanárhoz. Sokan jártak hangszert is tanulni például. Ez hülyeség, hogy most lett divat.
2023. nov. 4. 16:10
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

40 vagyok, én is jártam zeneórára és sportolni is gyerekként. Sőt korrepetalasra is amikor nem ment valami. Természetesen ők fizették mert én még általanos és középiskolás voltam.

Utoljára altalanos iskolásan cipeltek, utána tudtam menni magamtol is.

Költozesben nem értem mit kellett volna segíteniük. Bepakoltam a táskába és felszálltam a buszra.

2023. nov. 4. 17:30
 14/19 A kérdező kommentje:
200-300 kmre egyedül költöztél?
2023. nov. 4. 17:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Többször költöztem, volt hogy messzebbre is. Nagy gurulós bőrönd és kész.
2023. nov. 4. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Különóra nekem nem kellett az egyetemhez és nem nagyon szóltak bele a szüleim, hogy mit válasszak. Koliba kb mindig egyedül költöztem fel, mai napig nem értem azokat az embereket, akik 5 m3 cuccot hordanak fel első nap a szobába, hogy minek... Nyár elejére mondjuk nekem is mindig megháromszorozódtak a cuccaim, akkor kértem segítséget és kaptam is a hazaköltözésben. Látogatni egyik ismerősömet sem látogatják, ők mennek max haza.

Számomra ez bőven elégséges. Tudom, hogy nem illik erről beszélni, de szerintem a legfontosabb, hogy anyagilag támogassanak (annyival, hogy az alap szükségleteidet lefedje = kolidíj+kaja), ha azt sem kapod meg, az igazán szívás...

2023. nov. 4. 18:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért kell cipelni?
2023. nov. 4. 18:24
 18/19 anonim ***** válasza:

34 vagyok, és 20+ évvel ezelőtt is sokan jártak rá.

Én "csak" énekkarba és vívni, de az énekkar ingyenes volt, a suli szervezésében.

A vívás rendes egyesületben hobbiszinten, de az az álmom volt, így az sem érdekelt, ha bőven sötétedés után érek haza.

2023. nov. 5. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:

14-es, én pl 1200 km-re költöztem ki egyedül, igen. Nagy gurulós bőrönd a ruháknak, hátizsák, laptoptáska és jöttem.

Mindent idekinn vettem meg, amire szükségem volt.

2023. nov. 5. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!