Van itt olyan, akit szintén nem támogattak a szüleik lustaságból?
40 vagyok, én is jártam zeneórára és sportolni is gyerekként. Sőt korrepetalasra is amikor nem ment valami. Természetesen ők fizették mert én még általanos és középiskolás voltam.
Utoljára altalanos iskolásan cipeltek, utána tudtam menni magamtol is.
Költozesben nem értem mit kellett volna segíteniük. Bepakoltam a táskába és felszálltam a buszra.
Különóra nekem nem kellett az egyetemhez és nem nagyon szóltak bele a szüleim, hogy mit válasszak. Koliba kb mindig egyedül költöztem fel, mai napig nem értem azokat az embereket, akik 5 m3 cuccot hordanak fel első nap a szobába, hogy minek... Nyár elejére mondjuk nekem is mindig megháromszorozódtak a cuccaim, akkor kértem segítséget és kaptam is a hazaköltözésben. Látogatni egyik ismerősömet sem látogatják, ők mennek max haza.
Számomra ez bőven elégséges. Tudom, hogy nem illik erről beszélni, de szerintem a legfontosabb, hogy anyagilag támogassanak (annyival, hogy az alap szükségleteidet lefedje = kolidíj+kaja), ha azt sem kapod meg, az igazán szívás...
34 vagyok, és 20+ évvel ezelőtt is sokan jártak rá.
Én "csak" énekkarba és vívni, de az énekkar ingyenes volt, a suli szervezésében.
A vívás rendes egyesületben hobbiszinten, de az az álmom volt, így az sem érdekelt, ha bőven sötétedés után érek haza.
14-es, én pl 1200 km-re költöztem ki egyedül, igen. Nagy gurulós bőrönd a ruháknak, hátizsák, laptoptáska és jöttem.
Mindent idekinn vettem meg, amire szükségem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!