Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miatt nem jutottam...

A szüleim miatt nem jutottam előre az életben, mert csak kihasználtak, illetve érzelmileg zsaroltak, hogy én tartozom nekik, merthogy felneveltek. Hogy dolgozzam fel ezt, illetve mit csináljak lassan 30 évesen?

Figyelt kérdés

2023. nov. 2. 20:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Hiszi helyett állj végre a sarkadra, mert helyetted nem oldja meg senki az életed. Szívesen.
2023. nov. 2. 20:42
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy tartozol, ók akartak, kötelességüket tették csak.
2023. nov. 2. 20:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni és éldd az életed.
2023. nov. 2. 20:55
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

Mióta dolgozol?

Otthon laksz?

Folyamatosan dolgoztál iskola elvégzése óta?

2023. nov. 2. 20:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Éldd külön az életed.
2023. nov. 2. 20:58
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
A szülők kötelessége a felnevelés, ha már gyereket csináltak. Nem tartozol semmivel, ők köszönhetik meg, hogy felnőttél.
2023. nov. 2. 20:59
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj minél nagyobb távolságot tartani tőlük, legjobb lenne a kapcsolatmegszakítás, mert ilyen szeretet nélküli kihasználó kapcsolatokat teljesen felesleges fenntartani! Csak mérgeznének tovább folyamatosan. Viszont jó lenne, ha találnál legalább egy olyan személyt, akivel lehet empatikus, egyenrangú, szeretetteli kapcsolatot kialakítani, így könnyebb a gyógyulásod. Lehet az barát, párkapcsolat, vagy ha senki ilyen nincs, akkor támasz lehet egy hozzáértő segítő, mentálhigiénés szakember,pszichológus. Nagyon fontos az önbizalomfejlesztésed is, hogy tudd határozottan képviselni magad, és többet senki ne használhasson ki! Hosszú munka lesz a feldolgozás, közben éld az életed, magaddal foglalkozz, csináld, amit szeretsz, szeresd önmagad!
2023. nov. 2. 21:27
 8/22 anonim ***** válasza:
35%
Kezd azzal, hogy magadban keresd a sikertelenséged okát, ugy lassan 30 évesen! Egészen addig mig meg nem találod!
2023. nov. 2. 21:36
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
Lassan 30 évesen már rég nem kellene semmit sem a szüleidre kenned. Önerőből vagy balf***, ezt kellene belátnod.
2023. nov. 2. 21:54
 10/22 A kérdező kommentje:
Ja felvetettek velem 20 évesen egy hitelt, amit nekem kellett 3 évig fizetni, úgy volt megbeszélve, hogy nem kell leadnom havonta a fizetésemből,hát azt is elvették.
2023. nov. 2. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!