Szüleim hogy lehetnek ilyenek?
Figyelt kérdés
21 éves koromra érettségiztem le,de ezt is ők erőltették rám,mert én nem is abban a suliba akartam tanulni,ahova jártam,ennek ellenére mai napig fejemhez van vágva,hogy elvoltam tartva. Arra jó voltam,hogy felvetessenek velem hitelt meg autókat írassanak a nevemre,illetve vállalkozást indítsanak az én nevemen,mert ők átlépték azt az összeghatárt,amivel még lehet katázni. Aztán 25 éves koromban, úgy hogy még mindig miattuk voltam eladósodva,mert én fizettem egyedül a hitelt,illetve azon felül mindig kértek kölcsön tőlem, zavartak, már albérletbe. Most egyedül vagyok albérletben alig tudom magam fenntartani,de múltkor ilyet szólnak annak örülnének,ha én gyarapodnék gazdag lennék,merthogy azt hiszik én mindig ellenük vagyok,csak egy kicsit nehéz főleg ilyen árak mellett félre rakni...#szülő #Kihasználósak
2022. okt. 10. 10:36
1/14 anonim válasza:
Örülnének neki, ha gyarapodnál hátha ők is gyarapodnának emiatt általad. Nem tudom mennyit varrtak a nyakadba, de ha teheted nyaranta menj ki külföldre, hogy kisegítsd magad ha nem adják vissza neked a felvett dolgokra az össszeget és soha többet ne hagyd, hogy így megvezessenek, nem mindenki szülő aki megcsinál egy gyereket, ahhoz nem kell nagy tehetség, ahhoz igen, hogy igazi szülőnek nevezhesse valaki magát, csak lehúzni akarnak, ha megengeded nekik, és megszoktatod őket várhatod azt,hogy nem fognak rólad leszállni.
2/14 anonim válasza:
Ha nagykorúan aláírtál bármilyen szerződést (hitel, vagy bármi más), az sajnos kötelező érvényű. Megtehetted volna, hogy visszautasítod.
3/14 A kérdező kommentje:
Már visszafizettem,nem is erről szól a kérdés
2022. okt. 10. 12:31
4/14 anonim válasza:
Akkor nyugodtan szól vissza, hogy már eddig is a kelleténél SOKKAL többet tettél értük...
Vagy egyszerűen ne reagálj ezekre az "utalásokra2.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2022. okt. 10. 12:51
6/14 anonim válasza:
"Arra jó voltam,hogy felvetessenek velem hitelt meg autókat írassanak a nevemre,illetve vállalkozást indítsanak az én nevemen...."
Mindezt iskola mellett, jövedelem nelkul? Mesélj még
7/14 anonim válasza:
#6: mondjuk ez tenyleg erdekes.😎
10/14 anonim válasza:
8!
Autót, ingatlant valóban. Hitelt nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!