Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan léphetnék ki szüleim...

Hogyan léphetnék ki szüleim befolyása alól,azaz lehetnék anyagilag független ha borzalmas a fizetésem?

Figyelt kérdés
Nincs különös képzettségem,csak érettségim,bent ülök állami helyen amit szüleim intéztek de elképesztöen rossz fizetést kapok és hiába nyomorgok kuporgatok egyszerüen nem tudok egyröl kettöre jutni. Így nem tudok önállóan élni mert nincs miböl, havi nettó 165 ezer és ebböl marad 135 ezer. Hiába gyüjtöm egy ideje de csak 7,2 millio forint jött össze ez nem elég hogy eltudjak költözni. Valamit kezdeni kellene mert már 31 vagyok ha így gyüjtök akár 9-10 évet várhatok még,ezt nem nagyon lehet bírni.

2020. dec. 24. 15:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
72 millából már tudnál tanulni valami értelmesebb szakmát, amivel jobb fizetés - később vállalkozás is elkezdhető.
2020. dec. 24. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

7,2 millióból bőven el lehet helyezkedni

Amúgy meg havi 30-40 ezret össze lehet szedni plazmaadásból pluszban

2020. dec. 24. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Van 7,2 millád összespórolva és eddig nem sikerült rájönnöd, hogy előbb talán nem lakásra kellene gondolnod ebből az összegből, hanem a továbbképzésedre?

Ügyes. És ezt úgy mondom, hogy hasonló cipőben járok, csak nekem 146ezer a fizum és még csak 3 milla van meg.

2020. dec. 24. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Munka mellett tanulhattál volna valami szakmát, vagy elvégezhettél volna valami okj-s gyorstalpalót vagy levelező szakon vmi diplomát szerezhettél volna, már is magasabb lenne a fizetésed.

Illetve más munka után is nézhetnél, akár teljesen már városban/faluban.

7,2 önerőre már adnak hitelt is.

Más 0 megtakarítással új életet tud kezdeni egy másik országban is akár.

2020. dec. 24. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora fizetésből sehogy nem fogsz önállósodni, a bevételeidet kell növelni. Miért nem tanultál a huszas éveidben? Miért nem próbáltál meg munkahelyet váltani? Úgy semmit nem fogsz elérni, hogy nem teszel érte.
2020. dec. 24. 17:23
 6/13 A kérdező kommentje:

Ez csak egy betanitott szellemi munka bárki megtudná csinálni, van szakmám egyet elvégeztem, szakács és diétás szakács amiben amúgysincs sok tapasztalatom csak menzakonyha illetve most korona virus van, vendéglátás romokban.

Tehát hova vesznek fel máshova érettségivel ahol meg is fizetnek?

Igen rájöttem hogy kellene valami mást csinálnom , de fogalmam sincs mi lehetne az amivel meglehet élni és képes vagyok rá úgyhogy egészségemet nem kell eladnom.

Mert például oké elmegyek gyárba több müszak ott meglehet nettó 250 is de akkor életem egészségem oda, váltó miatt.

Ilyet nem szeretnék.

Emberi munkát szeretnék amiből megtudok élni de sajnos nincs ötletem

2020. dec. 24. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy versenyképes szakma kell neked. 7 millából már lazán tudod finanszírozni magadat és az oktatást. Kellemetlenebb rész talán az lesz benne, hogy elkezd kifolyni a megtakarított összeg a kezedből amíg az oktatás folyik, főleg, hogy már csak minimum két éves képzésekben vehetsz részt.
2020. dec. 24. 17:30
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Nekem 23 évesen van 1 millióm félrerakva, egyetem mellett dolgozok.
2020. dec. 24. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7,2 millió mellett el kell költözni és elkezdeni élni. Jelenleg havi 30 ezerből vegetálsz.
2020. dec. 24. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem nem garancia semmire. Pl nekem is van diplomám de kb ugyanannyit keresek mint a kérdező és én sem tudok egyről a kettőre jutni.
2020. dec. 24. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!