Hogyan léphetnék ki szüleim befolyása alól,azaz lehetnék anyagilag független ha borzalmas a fizetésem?
7,2 millióból bőven el lehet helyezkedni
Amúgy meg havi 30-40 ezret össze lehet szedni plazmaadásból pluszban
Van 7,2 millád összespórolva és eddig nem sikerült rájönnöd, hogy előbb talán nem lakásra kellene gondolnod ebből az összegből, hanem a továbbképzésedre?
Ügyes. És ezt úgy mondom, hogy hasonló cipőben járok, csak nekem 146ezer a fizum és még csak 3 milla van meg.
Munka mellett tanulhattál volna valami szakmát, vagy elvégezhettél volna valami okj-s gyorstalpalót vagy levelező szakon vmi diplomát szerezhettél volna, már is magasabb lenne a fizetésed.
Illetve más munka után is nézhetnél, akár teljesen már városban/faluban.
7,2 önerőre már adnak hitelt is.
Más 0 megtakarítással új életet tud kezdeni egy másik országban is akár.
Ez csak egy betanitott szellemi munka bárki megtudná csinálni, van szakmám egyet elvégeztem, szakács és diétás szakács amiben amúgysincs sok tapasztalatom csak menzakonyha illetve most korona virus van, vendéglátás romokban.
Tehát hova vesznek fel máshova érettségivel ahol meg is fizetnek?
Igen rájöttem hogy kellene valami mást csinálnom , de fogalmam sincs mi lehetne az amivel meglehet élni és képes vagyok rá úgyhogy egészségemet nem kell eladnom.
Mert például oké elmegyek gyárba több müszak ott meglehet nettó 250 is de akkor életem egészségem oda, váltó miatt.
Ilyet nem szeretnék.
Emberi munkát szeretnék amiből megtudok élni de sajnos nincs ötletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!