Szerintetek? Mit léphetnek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Voltam egy cegnel felvetelizni, 2 koros volt a folyamat, de vegul felvettek. Ugy volt hogy jovohet kedden kell bemennem es szerzodes alairas stb. lesz akkor. A rendszer is kuldte az ertesitot hogy felvetelt nyertem es gratulalnak. Viszont a hetvegen olyan csaladi problema jott kozbe ami miatt jovoheten nem tudok bemenni. Csak kov. heten hetfon vagy kedden. Hetfon akarom oket hivni reggel h mi a gond... :/ Szerintetek ettol meg megtartanak, es felvesznek?2015. okt. 18. 10:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha elmondod hogy mi a baj, akkor megértőek lesznek.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg menj be,őket nem érdekli a problémád,old meg munka időn kívül,menj be,mert el fogod bukni a melót.
Őket nem érdekli ez a része.
Vagy megint meló nélkül maradsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha egyszer nem tudok menni, akkor nem tudok menni... Hogy oldjam meg munkaidőn kívül, 2 műszakos munkarend mellett? Most kell megoldanom, nem hinném hogy az az 5 nap jelentene akkora katasztrófát, mikor van emberük rá, csak újabbat akartak felvenni, nem megy csődbe a cég ha én nem megyek be, csak 5 nappal később. Szerintem. Nem hetekkel később megyek, meg hónapokkal.
2015. okt. 18. 14:07
4/5 A kérdező kommentje:
Igaz, akkor még ezt nem tudtam előre, és nem is dolgoztam, de nem kérdezték meg, hogy mikor tudnék egyáltalán kezdeni...Múlthéten úgy volt hogy tudok menni kedden. Most ha pl. felmondási időm lett volna, akkor mi van?
2015. okt. 18. 14:09
5/5 anonim válasza:
Ha hétfőn felhívod, és őszintén elmondod mi a problémád, akkor megértik... Figyelj, amúgy is kedden kellene menned, péntek alapból munkaszüneti nap lesz, szóval most az a 2 nap (Szerda,Csütörtök) amikor nem mennél nem vágja őket földhöz. Gondolom nem csak Te pályáztad az állást, és gondolom nem véletlen esett rád a választásuk 2 körös forduló után X emberből, hanem valószínűleg azért, mert kellesz nekik, valamivel megfogtad őket, ebben az esetben ezt a kis malőrt meg szerintem elnézik...nem azt mondod hogy hétvégén úgy beb*sztál hogy járni se tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!