Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyenkor írni kell valamit?

Ilyenkor írni kell valamit?

Figyelt kérdés
Voltam egy cégnél felvételizni, az sikerült is, viszont a munkaszerződést még nem írtuk alá, arra majd jövőhét kedden kerülne sor, a tűzvédelmi stb. oktatással egybekötve. Közben adódott egy másik lehetőségem, ahová el tudnék menni dolgozni, és oda ahol most voltam nem mennék el. Mivel nem írtunk szerződést még, csak adatlapokat stb. töltögettünk, így kell írnom nekik valamit? Ha igen, akkor mit írjak levélben?
2015. szept. 2. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

hát illene...

hogy köszi, mégsem.

2015. szept. 2. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, ezért kérdezem...
2015. szept. 2. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem minimum felhívnod kéne őket,de a legjobb lenne ha bemennél és szólnál, hogy "köszönöm a lehetőséget, de közben sikerült egy másik állás, azt fogadod el".

én személyesen szólnék nekik

2015. szept. 3. 06:34
 4/4 anonim ***** válasza:

személyesen lóf.szt!

Személyesen még azt sem közöljük, hogy elfogadod a lehetőséget, nemhogy azt, hogy nem! Milyen előnye lenne a személyes értesítésnek? Hogy egy ilyen jelentéktelen hírrel rabolod az idejüket?

2015. szept. 3. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!