A fiam minden évben több hétre külföldre megy nyaralni, jogos, hogy jobban támogatom a lányom?
Nyilván a lányod jobban rá van szorulva arra a lakásra, mint a fiad.
De a fiaddal mi bajod? Nem vennéd fel már vele újra a kapcsolatot? (A lakástól függetlenül.)
Ez már volt a lány szemszögéből!
A fiú szemszögéből!
Már vártuk, mikor lesz végre apuka szemszögéből :D
Nem linkelem az előző 3? kérdést.
Nálunk is hasonló a helyzet.
Nálunk mindig nővéremet istenítették, engem lenéztek, hogy soha nem viszem semmire.
A sors fintora viszont igencsak megtréfálta szüleimet.
Nővérem 45 éves és nem tud felmutatni semmit, annak ellenére,hogy külföldön dolgozik rohadt jól keres,és még is a legnagyobb vicc, hogy 2 havonta kullog szüleinkhez pénzért mert kifolyik a kezéből. Szüleink rokkantnyugdíjasok..
2* ment férjhez, az első házat váláskor elpotyázta..most sem tud érdemben semmit felmutatni.
Volt idő mikor szüleink le akarták neki választani a fél házat, hogy legyen hol laknia, amire én meg beintettem, hogy még a kispaci picijét.. kapott már eleget amit elherdált. Aztán vagyok én, aki gyerekkora óta hallgatta, hogy fundamentát fizetnek neki, majd lesz egy kis összeg amivel elindulhat az életben, amit végül soha nem láttam, majd le is tagadták. Soha semmit nem kaptam a kopasz seggemmel indultam el albérletbe, aki mindent magának teremtett meg a férjével..
Nekem van saját házam, neki sosem lesz, majd ha szüleinktől megörökli, mert a vége úgy is ez lesz..de legyen vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!