Nem kéne ennyire kiakadnom azért, mert a szüleim elhagyták a kabátom?
Vettem egy kabátot még szeptember elején, utolsó darabot, pont méret volt, nagyon jó áron vettem, jó márka (ilyen sportosabb kabát).
Egyik hétvégén hazalátogattam, és ott hagytam a kabátom, otthon tűnt fel, azonnal írtam a szüleimnek, hogy otthagytam-e, vagy valahol út közben hagytam el? Küldték a fotót, hogy ott van a fogason.
Jó megnyugodtam, ma amikor eljöttem, hogy este kimenjünk a temetőbe, feltűnt, hogy nincs már ott a fogason, kérdeztem, hogy hol van, hát ők azt már nem tudják.
Megnéztem az autójukban, felkutattam az egész lakást (nem volt nehéz egy 1,5 szobás panelt) és nincsen sehol az a rohadt kabát, ők nem tudják hol van, nem emlékeznek rá, hogy hova vihették, és ennyi.
Próbálok lenyugodni, mert csak egy kabátról van szó, de picit ideges vagyok miatta, hogy mégis hogy a tökömbe tűntethették el úgy, hogy teljesen nyoma veszett, és természetesen nem emlékeznek erre.
Hát ha ez kezdõdõ demencia, az simán lehet, hogy azt az idegen ruhadarabot nem ismerte fel, és mint felesleges ruhanemût elrámolta valahova.
Kérdezõ, volt hasonló dolog más szituban is? Pl elfelejtett valamit, nem emlékezik valakire, megkérdez olyasmit, amit már tudnia kellene?
De te hagytad el a kabátot, nem a szüleid. Ha jól értem, jó pár nap eltelt mióta a szüleidnél felejtetted. Lehet, hogy vendégek jöttek és leemelte valaki, ők meg nem vették észre. Nem monitorozhatják az előszobát 0-24-ben.
Egyszer én is elvittem valaki tök más embernek a kabátját, félhomály volt és olyan színű volt mint az enyém, csak később vettem észre és visszamentem kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!