Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kéne ezen kiakadnom most?

Nem kéne ezen kiakadnom most?

Figyelt kérdés

A barátomtól kaptam egy aranynyakláncot..

Nagyon örültem neki, nem nagyon adott eddig semelyik barátnőjének semmit.. Viszont régi családi képeiket nézegettem, és megláttam az anyukája nyakában azt a nyakláncot, amit most nekem adott.

Kiakadjak, hogy az anyja nyakláncát adta nekem, vagy most mit?

Kicsit meglepődtem.. esetleg adjam neki vissza?

15L - 16F

2012. máj. 6. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az gáz.

Lehet hogy az anyja nem is tud róla.

És ha meglátja rajtad egyszer úgy jársz mint Hamupipőke a gyöngysorral.

:)

2012. máj. 6. 16:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy ő nem engedheti meg magának, hogy csináltasson vagy bármi, én viszont igen, és ez néha fájó pont neki.. Ezért nem tudom, most mit csináljak...
2012. máj. 6. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akadj ki.

Te ismered őt, őket...

De ha máshogy nem engedheti meg magának, és mégis megoldotta, akkor baromi rendes ám tőle!

sőt tőlük! milyen nagylelkűség ez!

Szerintem nehogy visszaadd! :)

2012. máj. 6. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyja is tudott róla,az nem gáz,eszmei értéke is van akkor pluszban.Ha viszont ellopta :szerinted meg merné kockáztatni hogy mondjuk abban a nyakláncban belibbensz hozzájuk?
2012. máj. 6. 16:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha az anyja tud róla akkor oké, az én pároméknál is hagyomány fülbevaló "öröklése" ez most nálam van, mert én vagyok a menyasszony, ha lányom lesz az övé lesz, ha fiam akkor a komoly barátnőjének adja, ezzel nincs bajom, de ha az anyja nem tudja és valóban a övé akkor az nem jó, meg kéne kérdezni a barátodtól, hogy szerinte nem hasonlít e az anyukája egyik nyakláncára amit kaptál, reméljük hazudni nem fog.
2012. máj. 6. 16:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Az anyja Miskolcon lakik, ő meg pesten az apjánál...

Én eddig csak 2x találkoztam az anyjával amikor lementem vele hozzá 1-1 hétvégére..

Akkor nem figyeltem a nyakát, hogy mi van benne..

Szóval akár el is "lophatta" mert nem látná meg rajtam az anyja..:/

2012. máj. 6. 16:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Viszont kínos helyzetbe sem szeretném hozni őt..

Tanácstalan vagyok és kedden találkozunk legközelebb...:DD

2012. máj. 6. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

több 10ezer Ft egy aranynyaklánc, nagy érték, szerintem ilyen fiatalon nem kellene elfogadnod. Szüleid mit szóltak hozzá? Ha meg elemelte az anyjától, akkor pláne kellemetlen helyzet adódhat. Ha az anyja rábólintott, hogy neki úgysem kell, kinőtte, nem tetszik már neki, akkor fogadd csak el.

Ja, és nekem pl. eszembe sem jutna, hogy a fiam barátnőjének odaadjam bármelyik ékszeremet, főleg hogy nem is ismerem a lányt.

2012. máj. 6. 16:46
 9/12 A kérdező kommentje:

eleinte nem akartam elfogadni.. össze is vesztünk majdnem miatta, hogy én adtam neki már 2 nyakláncot, ő meg semmit..

( az egyiket születésnapjára, másikat karácsonyra kapta)

2012. máj. 6. 16:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Majd add neki vissza mond meg ,hogy nem fogadhatod el. Beszéld meg vele rendesen.
2012. máj. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!