Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért? Kellene egy kis lelki...

Miért? Kellene egy kis lelki támogatás! Kissé el vagyok kenődve gyerekügyben. Már több hónapja próbálkozunk és semmi. (Pontosan 9 hónapja. ) Tudom, hogy még annyira nem kéne kiakadnom, de ma magam alatt vagyok. Úgy érzem, hogy soha nem fog sikerülni.

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi! Nekem 14 hónap van a hátam mögött. voltál dokinál? Minden rendben van?
2009. febr. 24. 11:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, voltam,elvileg velem nincs semmi, még a férjemet nem vizsgálták, mert a nődokim azt mondta, hogy várjuk meg az 1 évet.
2009. febr. 24. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ne koncentrálj ennyire a témára. Mi is annak idején már legalább fél éve akartunk gyerkőcöt, és nem jött össze. Magam alatt voltam én is, a férjem meg csak annyit mondott, hagyjuk a francba az egészet, élvezzük az életet, ha jönni akar a babánk, úgyis megtalál bennünket. Két hónap múlva már terhes voltam. Nem számoltam, nem hőmérőztem, nem kombináltam semmit.
2009. febr. 24. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Mi meg már 4 éve próbálkozunk! De nem adtuk fel. Mindig jön valami új remény. Igaz, minden hónapban amikor megjön 2 napig nem lehet hozzám szólni, de utánna megrázom magam és várom az újabb peteérést. Persze folyamatosan járok orvoshoz. Az eredményeim általában jók, a férjemnek is, és mégis várat magára a baba. De majd jön ha itt az ideje! Hozzátok is meg fog érkezni, csak ne keseregj!
2009. febr. 24. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

A házasságom alatt 6 évig próbálkoztunk eredméyntelenül, aztán elváltam, szerelembe estem és 9 hónap múlva jött a boldogság! :)

Ritka akinek elsőre sikerül! Már én sem hittem benne, annyi negatív teszt után h amikro megcsináltam el is dobtam a tesztet..aztán este valami folytán előhalásztam a szemetesből és pozitív lett! :)))))

Én hiszek abban hogy a babák választják mikor és hová szeretnének születni. Lehet hogy a Tiétek még látja elérkezettnek az időt. Nem feltétlenül azért mert Ti nem vagytok elég jó erre, hanem a küldetéséhez később időzít. :)

Bízz benne hogy már megtalált Titeket a kis angyalkátok!

2009. febr. 24. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Mi két évig próbálkoztunk a férjemmel, és nem lettem terhes, kivizsgáltak, minden rendben volt.

Aztán kaptam clostit, és két hónap múlva terhes lettem, de a 6. héten spontán vetéltem, nem kellett műteni, de én feladtam.

Mikor kontrollra mentem vissza a dokihoz, azt mondta lát valamit az uh-on, és tudod mit látott?

A kisbabánkat.

Most 32. hetes vagyok vele és már nagyon várjuk.

Ha majd nem fogsz gondolni rá, a legváratlanabb helyzetben fog sikerülni!

Kitartás, mi nagyon szoritunk neked, és a ha sikerül, ne feledkezz meg eldicsekedni vele !

2009. febr. 24. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tanácsokat nem tudok adni, de lelkesíteni mindenképp!:) Nekünk pont 9hónap után sikerült, és most vagyok a 8.hétben. Szóval fel a fejjel!:) Én is sokat keseregtem, főleg azért, mert nem volt magyarázat arra,h. miért nem sikerül. Ha azt mondanák ez a baj, ezért nem jön a baba, az ember vagy várja,h. a gond megoldódjon, vagy ha nem gyógyítható,akkor pl. örökbefogadáson kezd gondolkodni.

Nálunk is mindent rendben találtak, mégis eltelt a 9hónap mire sikerült. Azóta is sokszor felmerül bennünk, h. ennyi idő után mi volt más, mint addig, de a dokink szerint ezt már soha nem fogjuk megtudni. Annyit mondott: "Találkoztunk vele és felszabadultak a pszihés gátlások....:)" Lehet, mert nov.ben váltottunk dokit,és mentünk hozzá. (Az előző nem tűnt elég segítőkésznek a témában.)

Azért leírom,h. mi mire tippeltünk, hátha segít vmit.

1. decemberben csinálták a vizsgálatokat (sperma+hormon), és ezekeből az derült ki,h. minden OK. Ez talán lendületet adott.

2. decemberben 3hétig szabin voltunk. Igazi feltöltődés volt.

3. szintén decemberben,3 hétig fogyóztunk mindketten.

(méregtelenítés/lugosítás állítólag nagyon hasznos ilyen esetekben is)

További reményteljes napokat, és mielőbbi babázást kívánok Nektek, és bocs a terjedelemért!

2009. febr. 24. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el! Én 36 éves vagyok, van egy 16 éves lányom:). 1 év után sikerült ő is, pedig 20 éves voltam anno. Most újra babát szeretnénk, 1 éve próbálkozunk, mégsem vagyok elkeseredve, mert ugy gondolom, jön majd az a baba, ha eljött az ideje, és ő is akarja. Én most kezdtem el a Barátcserjét szedni, ugy érzem segiteni fog, elörébb hozta a peteérésemet(ami mindig tul későn volt), bizom benne h neked is sikerülni fog, nekem is, és még sok sok nönek itt! Próbálj meg nyugodt maradni, mert a stressz az okozója sok problémának. Szoritok neked!
2009. febr. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!