Nem kéne ennyire kiakadnom azért, mert a szüleim elhagyták a kabátom?
Vettem egy kabátot még szeptember elején, utolsó darabot, pont méret volt, nagyon jó áron vettem, jó márka (ilyen sportosabb kabát).
Egyik hétvégén hazalátogattam, és ott hagytam a kabátom, otthon tűnt fel, azonnal írtam a szüleimnek, hogy otthagytam-e, vagy valahol út közben hagytam el? Küldték a fotót, hogy ott van a fogason.
Jó megnyugodtam, ma amikor eljöttem, hogy este kimenjünk a temetőbe, feltűnt, hogy nincs már ott a fogason, kérdeztem, hogy hol van, hát ők azt már nem tudják.
Megnéztem az autójukban, felkutattam az egész lakást (nem volt nehéz egy 1,5 szobás panelt) és nincsen sehol az a rohadt kabát, ők nem tudják hol van, nem emlékeznek rá, hogy hova vihették, és ennyi.
Próbálok lenyugodni, mert csak egy kabátról van szó, de picit ideges vagyok miatta, hogy mégis hogy a tökömbe tűntethették el úgy, hogy teljesen nyoma veszett, és természetesen nem emlékeznek erre.
Ha nem volt a kep ota mas a lakasban, akkor meg kell, h legyen. A legkeptelenebb helyen is nezd meg.
Mast nem tudok elkepzelni, kodde nem valhatott.
Ha el akarjak kummantani miert kuldtek a kepet rola, mondhattak volna, h sajnalom kicsim, nem itt hagytad el. Azt nem hiszem, h az anyja maganak rakna el, van ra esely, h meglatjak (a kerdezo akar) benne.
Azt meg, h tonkrement megint csak nem latom, miert ne lehetne bevallani es kartalanitani. Bar ez a sajat ertekiteletem, ez nagyban fugg a szoban forgo csalad dinamikajatol.
És tuti nem demens ott senki? Alzheimer, valami?
A párom apja is fiatalabb korában boxolt, most diagnosztizálták nála. Én õ is még csak 60as...
Ha nem mentális egészség, akkor nekem úgy tûnik, hogy eladták és/vagy játszmáznak a kérdezõvel.
"Ha el akarjak kummantani miert kuldtek a kepet rola, mondhattak volna, h sajnalom kicsim, nem itt hagytad el. "
Játszmázás. Nem akarok itt senkit félmondatokból diagnosztizálni, de pl a nárciszikus szenélyek csinálnak ilyet, néha minden happy, aztán meg kicsesz veled, és ezt addig váltogatja, amíg már magad se tudod mi van.
"Azt meg, h tonkrement megint csak nem latom, miert ne lehetne bevallani es kartalanitani."
Viszonylag behéz egy nem viselt, csak fogason tárolt kabátot töbkre tenni. Hacsak nem festettek ki vagy a jó ég tudja, de ez meg csak feltûnne.
Nezz ki egy olyat,ami most kspjato es a szallitassa egyuttes vetalarat kerdd el toluk. Ez a minimum,h kifizetik.
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!