Mit gondoltok erről?
Én úgy érzem hogy anya nem szeret , mert állandóan csak az ő akarata érvényesül és ha nem úgy cselekszem ahogy ő elvarja akkor fenyeget , pl azzal hogy ki tesz a házból, vagy ha nem fenyeget akkor napokig hallgatnom kell hogy én így döntöttem vagy cselekedtem .
Soha nem is törődött az erzeseimmel, mindig csak az a fontos amit ő érez gondol .
Pl egy lakás dekorációban se lehet semmi hozza szólásom mert én műveletlen paraszt vagyok , és úgy úri ahogy ő dekoral ,máskülönben paraszt a lakás.
Vele együtt élünk , ő haszonelvezo és én a tulajdonos ,sűrűn jobb lenne az albérlet, de már annyi pénzt öltünk bele a ház ujitasba.
Én a témavezetőmmel vagyok ilyen viszonyban és egyre jobban érik, hogy otthagyom.
Lehet neked is jót tenne a távolság, mert kártékony tud lenni az ilyen viselkedés bármilyen kapcsolatra.
Szia!
A második válaszoló válaszában szerintem nagy igazság rejlik...valóban nagyon nagy változást tud hozni, ha az ember elköltözik otthonról (persze, csak, ha megvan rá a lehetősége).
Szerintem szeret anyukád. Viszont ez nem jelenti azt, hogy egézséges az ahogy kezel téged.
Nem tudom hány éves vagy, mert, ha mondjuk 15/16, akkor azt mondom, hogy talán nem olyan vészes (bár nem is jó), viszont, ha már idősebb vagy, akkor nagyon nem okés. Azért nem, mert hiába akarja a szülő a legjobbat a gyerekének...annyira elnyomva tartja, hogy a gyerek belebetegszik az önbizlomhiányba...amit persze a jóságos, törődő szülő nem vesz észre...
Ami ilyenkor esetleg segíthet...hogy apró lépésekkel megmutatod, hogy van egy határ ahonnan már nem szólhat bele a dolgaidba. Ilyen lehet a pályaválasztás, munkahely, párkapcsolat...elköltözés.
(De mégegyszer mondom...ha még nem vagy nagy korú...akkor talán nehezebb ezeket megharcolni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!