Tényleg öregek a szüleim?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, anyukám 52 evès, ès apukám 49.(most lesz 50) ès van még egy 18 éves bátyám.
Tényleg öregnek számítanak a szüleim??
2023. okt. 30. 14:58
51/54 anonim válasza:
Ha egészségesek, meg fittek, akkor mit számít hány évesek.
52/54 anonim válasza:
Szerintem nem öregek, később vállaltak gyereket. Az én szüleim meg hamar, 31 éves vagyok. Anyukám 52 éves, apukám 51.
Nekem is van egy 16 éves öcsém.
53/54 anonim válasza:
Attól függ hogy miért kérdezed. Mint emberek nem öregek. Egy 49 és 52 éves nem számít öregnek. Talán 1000 évvel ezelőtt igen, amikor még bem tudták gyógyítani betegségeket és a férfiak fele harcban, a nők meg a szülésbe haltak bele,ezért az átlagéletkor 40 év volt, de ma amikor bem napi szinten megy harcba az ember és korházban szülnek a nők,pl a cukorbetegségben sem halnak bele az emberek, már nem számít öregnek az 52.
54/54 anonim válasza:
Majd 70 éves kor felett lesznek öregek.Nem kell temetni még öket,nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!