Elfelejtettem a szüleimnek, hogy ma van a házassági évfordulójuk, illetve semmit sem vettem. Ez gáz?
Nekem halálom ez, hogy a gyerek tartsa számon a szülei házassági évfordulóját, sőt köszöntse őket, meg ajándék... Anyósom konkrétan megsértődik, ha a férjem elfelejti... Náluk szokás ez, hogy akkor mindenki menjen és nagy közös családi ebéd... Egy darabig sógoromék is így csinálták, meghívtak minket is mindig, aztán én mondtam, mikor összeházasodtunk, hogy ez a férjemre, meg rám tartozik, szexelni is csak vele fogok ennek megünneplésére. Azóta ritkult ez, max felhívja őket, ha nem felejti el.
Persze tavaly elfelejtette és én kaptam anyóstól, hogy miért nem figyelmeztettem, mondtam, hogy azért mert fingom nincs, mikor van az évfordulójuk, meg nem is érdekel...
Ciki nem ciki, én nőként nem tudom, mikor van a házassági évfordulónk :D
Neked gyerekként semmit nem kell venned, ez a szüleid ünnepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!