Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfelejtettem a szüleimnek,...

Elfelejtettem a szüleimnek, hogy ma van a házassági évfordulójuk, illetve semmit sem vettem. Ez gáz?

Figyelt kérdés

2023. okt. 29. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egymást ajándékozzák maximum meg, Neked semmit nem kell adnod.
2023. okt. 29. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő közös ünnepük csak rájuk tartozik. Neked nem is kell semmit ajándékoznod.
2023. okt. 29. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Te vagy az ajándék nekik.
2023. okt. 29. 18:54
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Lila fingom nincs, h anyuméknak mikor van a házassági évfordulójuk. Nekik kell tudni, ez az ő ünnepük, nem a gyerekeiké sztem.

Szóval egyáltalán nem gáz, h elfelejtetted.

2023. okt. 29. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Jaj ez a hazassági évforduló. Szerintem mindenki ünnepelje a sajátját, a gyereknek nem kell ajándékot venni. Agyf.szt kapok hogy nálunk is férjem kétségbe van esve ha nem talál ajándékot a szüleiére..nalunk meg nem volt szokás. Az meg külön jó amikor minket is köszöntgetnek..senki nem kérte, szerintrm hülyén jön ki. Na meg eleve későn házasodtunk, szóval én inkább az " összejövésünket" szertem ünnepelni ( ahogy tettük 10éven át).

A másik meg hogy egyaltalán ők akarjak e ünnepelni..

2023. okt. 29. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Eddig vettél nekik ajándékot?

Nekem is fura, az én szüleim ezt mindig maguk közt ünnepelték, hiába vagyok én a gyerekük, ehhez nincs közöm

2023. okt. 29. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Mondom ezt úgy, hogy nálunk is szokás adni évfordulós ajándékot a szülőknek, nagyszülőknek, de már volt, hogy én is elfelejtettem. Mondtam, hogy bocsi, másnap adtam valami kis apróságot. Végtére is ez főleg arra a két emberre tartozik, akik összeházasodtak. A többiek részéről szerintem nem elvárás, hogy adjanak ajándékot. Nálunk sem várják el, de már megszoktuk:)
2023. okt. 29. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, neked ehhez nincs közöd!
2023. okt. 29. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kell erre az alkalomra venned.
2023. okt. 29. 20:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Okes köszi
2023. okt. 30. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!