Elfelejtettem a szüleimnek, hogy ma van a házassági évfordulójuk, illetve semmit sem vettem. Ez gáz?
Lila fingom nincs, h anyuméknak mikor van a házassági évfordulójuk. Nekik kell tudni, ez az ő ünnepük, nem a gyerekeiké sztem.
Szóval egyáltalán nem gáz, h elfelejtetted.
Jaj ez a hazassági évforduló. Szerintem mindenki ünnepelje a sajátját, a gyereknek nem kell ajándékot venni. Agyf.szt kapok hogy nálunk is férjem kétségbe van esve ha nem talál ajándékot a szüleiére..nalunk meg nem volt szokás. Az meg külön jó amikor minket is köszöntgetnek..senki nem kérte, szerintrm hülyén jön ki. Na meg eleve későn házasodtunk, szóval én inkább az " összejövésünket" szertem ünnepelni ( ahogy tettük 10éven át).
A másik meg hogy egyaltalán ők akarjak e ünnepelni..
Eddig vettél nekik ajándékot?
Nekem is fura, az én szüleim ezt mindig maguk közt ünnepelték, hiába vagyok én a gyerekük, ehhez nincs közöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!