A szüleimnek nem merem elmondani, hogy 40-50 éves nőkkel fekszem le, igazából mindenben gátlásos vagyok velük. Mi az oka?
Ezek szerint te jársz fel az idős nőkhöz szexelni,ha otthon nincs magánszférád.
Ezek az idősek nem dominaként bánnak veled?Ha amúgy gátlásos vagy ezzel a korosztállyal...
Ne mondj el a szüleidnek semmit.
Idővel talán jók lesznek a magad korosztályához tartozók is. Bizonyára anyakomplexusod van, ezért van a vonzalom az idősebbek iránt.
Ha gondolod, utaltasd magad pszichológushoz. Jó lesz a tb-s is, nem kell mindig priváthoz fordulni.
Ha valaki azt írja, hogy nem érzi felnőttnek magát 28 évesen, az fura (bár vannak ilyenek).
Valamiért nekem az a gyanúm, hogy egy unatkozó kamasz fiúcska írta ki a fantáziáit ide.
29-es: Az előző választ én írtam. Én is meg tudom érteni a kérdezőt. Sajnos tényleg vannak olyan szülők, akik ennyire rátelepszenek a felnőtt gyerekükre. Te szerencsés vagy, mert anyagilag független vagy. Te jobban el tudsz távolodni az ilyenektől. Akinek nincs saját pénze, vagy kevés, az van bajban.
A kérdező tudassa az anyjával, hogy ez a magánügye. Jobb későn, mint soha. Akik ilyen túlkontrolláló szülőkkel rendelkeznek, azok sokszor nem tudják jól meghúzni a határaikat. A kérdező bizonyos szempontból a 24. órában van, mert ha 10 éven belül nem tudja leépíteni a szüleit, azok a halálukig szívják majd a vérét. Ha igaz a történet, a kérdező valószínűleg pont azért érzi gyereknek közel 30 évesen magát, mert lelkileg nem tudott felnőni. Álljon a sarkára, lehetőleg költözzön külön, de később is mondja meg a szülőknek, hogy nem köteles felnőtt férfiként minden numeráról beszámolni. De ha külön élnek, akkor ritkábban kell őket elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!